minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

Måndag from hell!

Av Ana Fryksmo - 20 juli 2009 16:12


Har haft en riktigt tuff helg med långa arbetstider och perioden i månaden

så allting har varit tungt och jobbig.Hela jag är helt svullen och trött

Värk i magen och i hela kroppen men jag är tacksam att det bara varar i ett par dag till. Idag har jag inte ens varit utomhus,nä sitter bara och tycker synd om mig själv och hoppas på att det går över så jag kan träna och få någonting vettigt gjort. Det är en extremt trist vecka i månaden då jag bara mår kasst och äter mer än vanligt fast jag igentligen inte vill och desutom blir jag lat och gnällig men det är skönt att ingen ser mig idag.


Jag är så jäkla trött på att folk jämt måste fråga mig på  om jag verkligen får äta dit eller dat, till saken är den att jag kan äta vad jag vill men inte alltid

bara när jag känner för det och inte andra. Jag vill desutom påpeka att grädde inte är onyttigt utan bara kalori rikt, då pratar jag inte om socker.


Ibland verkar det som om folk tror att jag är en robot eller omänsklig och måste ifrågasätta varje gång jag äter nått som anses vara onyttigt men jag är bara en människa som försöker leva sunt och göra så bra val jag kan i mitt liv och med min kost.


Vanligtvist brukar jag inte ta åt mig när folk tycker att jag är udda eller att jag äter konstigt och inte brukar jag bry mig när jag blir trugad att äta kakor

men nu är jag nog extra känslig och har svårt att fatta varför folk som jag ser nästan varje dag har så mycket åsikter och ifrågasättningar angående min kost och min träning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se