minus83kg

Alla inlägg under juli 2009

Av Ana Fryksmo - 22 juli 2009 14:56

YEESSSSSSSSS!

Äntligen orkade jag ta mig ut och jogga och  jag är som ny människa även om jag fortfarande har lite ont.

Jag tog på mig träningskläder när jag åkte till jobbet, på så sätt så har jag jo fula kläder på mig och alla på jobbet ser mig och då måste jag jo bara springa. Inga undan flykter ;)

Jag byter om till arbetskläder på jobbet, så det var ett jätte bra sätt att peppa mig själv till att springa som jag jo älskar att göra.

7,5km sprang jag efter jobbet.

pöss!

Av Ana Fryksmo - 21 juli 2009 20:29

Idag blev det åter en promenad (7km),jag har alldeles för ont och är för trött för att springa men imorgon så ska jag testa ialla fall men då jobbar jag bara en kort dag.Snart är perioden slut och då är jag på gång igen och så slutar jag nog att vara så gnällig. ;9

kramiz

Av Ana Fryksmo - 20 juli 2009 20:59

Till slut så kom jag ut ur min lägenhet på promenad med min kusin och det var helt underbart att promenera.Vi gick c.a 11km via pildammsparken och

kungsparken.

Min kusin är en av de få människor jag känner som tränar och rör på sig för att det är roligt, så man kan säga att han är lite av en förebild för mig.

Han tränar inför vasaloppet och det är jag lite avundsjuk på (hi  hi)

nä min tid den kommer men jag tycker att det är fett coolt!

Han tränar även kampsport och åker bräda mm.

Av Ana Fryksmo - 20 juli 2009 16:12


Har haft en riktigt tuff helg med långa arbetstider och perioden i månaden

så allting har varit tungt och jobbig.Hela jag är helt svullen och trött

Värk i magen och i hela kroppen men jag är tacksam att det bara varar i ett par dag till. Idag har jag inte ens varit utomhus,nä sitter bara och tycker synd om mig själv och hoppas på att det går över så jag kan träna och få någonting vettigt gjort. Det är en extremt trist vecka i månaden då jag bara mår kasst och äter mer än vanligt fast jag igentligen inte vill och desutom blir jag lat och gnällig men det är skönt att ingen ser mig idag.


Jag är så jäkla trött på att folk jämt måste fråga mig på  om jag verkligen får äta dit eller dat, till saken är den att jag kan äta vad jag vill men inte alltid

bara när jag känner för det och inte andra. Jag vill desutom påpeka att grädde inte är onyttigt utan bara kalori rikt, då pratar jag inte om socker.


Ibland verkar det som om folk tror att jag är en robot eller omänsklig och måste ifrågasätta varje gång jag äter nått som anses vara onyttigt men jag är bara en människa som försöker leva sunt och göra så bra val jag kan i mitt liv och med min kost.


Vanligtvist brukar jag inte ta åt mig när folk tycker att jag är udda eller att jag äter konstigt och inte brukar jag bry mig när jag blir trugad att äta kakor

men nu är jag nog extra känslig och har svårt att fatta varför folk som jag ser nästan varje dag har så mycket åsikter och ifrågasättningar angående min kost och min träning.

Av Ana Fryksmo - 18 juli 2009 15:22

Jag hann springa  på min rast 7,5km blev det och jag var fett pepp. Men tiden räkte inte till trots att jag går på timmar idag men det var nog lika bra för jag ska orka fortsätta jobba till kl 20:00

oh jag längtar tills jag kan springa nästa gång ;)

P:S har intervalltränat mellan lätt jogg och hård löp

Av Ana Fryksmo - 17 juli 2009 11:03

Idag så tänker jag inte träna för jag har mått lite konstigt hela veckan och behöver verkligen vila mig speciellt nu när jag ska jobba långa turer i helgen.Så det blir bara en cyckeltur till jobbet på c.a 20 min. 

Av Ana Fryksmo - 16 juli 2009 07:27


Jag har kommit otroligt långt på den mentala fronten, jag skulle nästan vilja påstå att jag har blivit frisk från min depression men den gör sig påmind lite då och då men nu är det mest när det händer jobbiga saker i mitt liv .

Varge gång något går snett så börjar jag tvivla på mig själv och tycka att jag är stor och att jag ser ut som en gammal tant pga av min huds elastisitets problem.

Även om jag vet att jag inte har mycket övervikt och att jag håller på med en hudreducering så kommer ändå de negativa känslorna och det är nästan omöjlig att se verkligheten. Men detta sker allt mer sällan och jag lyckas ändå fortsätta kämpa,det finns ingen hemlighet i att hålla sig normalviktig utan att träna kontinuerligt och äta så bra kost som möjligt.


Att jag nu skriver detta är för att detta kan drabba vem som helst och det kan vara skönt att veta att man inte är ensam och även för att påminna mig själv att jag är bra som jag är.

Att vara överviktig gör en varken dålig,ful eller äcklig kom ihåg det. Nackdelen med övervikt är den negativa påverkan på hälsan och rörelse förmågan.


Jag har tur som har min Andreas som är väldigt förstående och jordnära

han brukar kunna få mig tillbaks jorden när min tankar och känslor skenar i väg.

För mig är det väldigt viktigt att träna minst 3 ggr i veckan så att jag rensar hjärnan på all negativitet.

kramiz

Av Ana Fryksmo - 16 juli 2009 07:05

Idag så ska jag cyckla till lomma och titta på nin vänninas nya hus.det ska bli spännande och jag är så glad att  hon har flyttat så pass nära.Det är cyckel och jogging avstånd  (13,6 km ) jepp hon bor alldelles nära min mamma så det är helt perfekt. :)

Så idag blir det 27,2kms cyckeltur och styrketräning.


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards