minus83kg

Alla inlägg under juli 2009

Av Ana Fryksmo - 15 juli 2009 22:49

Idag  drog jag mig för att träna hela dagen men vid 21 tiden så insåg jag att jag behöver röra mig för jag tänker inte låta lite små bekymer på jobb hindra mig från att träna så jag körde 60 min på min crosstrainer hemma

så nu är mina bekymmer som bortblåsta (Pufs)

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 14 juli 2009 21:37

Jag behöver nya krafter för jobbet tär på mig och jag vill inte att det går ut över min träning. Jag måste tänka på att det är träningen och Andy som gör mig stark så jag måste fortsätta att kämpa på.

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 14 juli 2009 12:21

Idag så joggade jag 7,5km utomhus. Strax  ska jag cyckla jobb, vet inte exakt hur långt det är men det tar ca 25 min i normalfart.

Att cyckla till jobbet är perfekt smyg motion och jag har smitit undan det i 2 vecko eftersom min Andreas har haft semester och har kört mig till jobbet. Det ska bli jätte skönt att cyckla!

Av Ana Fryksmo - 12 juli 2009 16:37

styrketräning överkropp och löpband 5km (springa)

perfekt tränings pass

Av Ana Fryksmo - 12 juli 2009 10:28

Kolhydrater

kolhydrater är sockerater,kostfibrer och stärkelse. När kolhydraterna bryts ner i kroppen och omvandlas till glykos (blodsocker) när det når ut till blodet. Kolhydraterna kan lagras in i musklerna som glykogen och  kan användas som energi vid träning.

Blodsocker ger hjärnan energi.

Socker, stärkelse och kostfibrer har olika funktioner i kroppen  även om allt är kolhydrater.

kostfibrer sänker kolesterol värdet och håller magen mätt och i trim men har en mängd andra nyttiga hälso aspekter.

Stärkelse är en energikälla.

socker är  enrgikälla och ger söt smak.


Välj kolhydrater iform av fullkornsproduter och grönsaker.

Det finns olika uppfattningar och forskningar om kolhydrternas funktion för kroppen och jag kan inte svara på vilket som är bäst.


Personligen är jag väldigt försiktig med kolhydrater efter som jag tycker att det är jobbig med blodsocker toppar. Jag har lättare att hålla en jämn vikt med mindre kolhydrater och mår därmed bättre.
Av Ana Fryksmo - 11 juli 2009 10:23

Så här ser jag ut när ja inte tränar eller vandrar

Av Ana Fryksmo - 11 juli 2009 09:53

Idag tänkte jag bara köra lite core och kanske lite hemma yoga men dock inget hårt för benen då de behöver återhämta sig.


Jag får väl börja intrvall träna på löpningen för jag behöver bli lite snabbare

men det är så himla jobbigt för jag vill helst jogga i lugn och ro och bara drömma mig bort,det är det jag älskar mest med att jogga/springa för det är då jag kan släppa alla bekymmer.Men samtidigt så kan jag jo inte skämma ut mig helt på Iformsloppet.Intervaller blir det och kanske även lite fartlek så lilla jag har en tuff tid framför mig. Det är bara bra  med tanke på att jag inte kommer att träna alls på 2-3 månder efter min operation den 4/9 och då blir det promenader för att återhämta mig.

Jag tänker var i mitt livs toppform när jag blir opererad så att min kropp är stark och klara sig utan träning ett tag.Det kommer att bli en svår uppgift att klara.  Ikväll blir det först barn kalas och sen grillfest.Tur att man är vegetarian ;)


P.s jag tränar faktiskt backträning ock intervall träning ibland

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se