minus83kg

Alla inlägg under oktober 2009

Av Ana Fryksmo - 22 oktober 2009 20:15

90 min cross training plus rask promenad

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 22 oktober 2009 15:12

Jag hade tagit på fel på min akupunkturs tid,det var idag inte igår som tur e tog jag fel på det hållet :)

i vilket fall som helst så kändes det bra. föresten så råkade jag kalla akupunktur damen för sjukskjöterska men hon är jo klart sjukgymnast. tydligen så kan jag lösa mina problem med tiden,gudars vad jag hoppas att hon har rätt och att detta är min vändning. Jag måste öva på acceptera mig själv och min "nya" kropp för att kunna gå vidare och lämna de negativa tankarna kring min vikt och min person bakom mig. För det är det som påverkar min depression.

Det är nog lättare sagt än gjort men nu gör jag något åt det, för det är inget jag kan medicinera bort och jag kommer inte att kunna gå ner mina sista kilon om jag inte kan acceptera min kropp som den är så nu ger jag akupunktur/terapi en chans.

För någon psykolog som vill ge mig anti depressiva vill jag inte ens tänka på, jag e hellre knäckt än att inte veta min riktiga känslor.

 Den lilla tiden jag tog medicin kände jag mig levande död det fungerar säkert för många men det är ingenting för mig, inte nu ialla fall. För ingen vet hur det blir i framtiden.

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 22 oktober 2009 09:01

  

Av Ana Fryksmo - 21 oktober 2009 19:05

60 minuters crosstraining och en lång promenad :)

Jätte skönt nu när jag e klar.

Godnatt och sov gottKyss

Av Ana Fryksmo - 21 oktober 2009 14:48

    

Något som så gott som alltid är positivt i mitt liv oavsätt hur kasst jag än mår så e det min fina make och vän som alltid finns vid min sida även om jag e helt ute och cycklar så finns han där. Hur olycklig jag än känner mig när jag är deprimerad så är jag lyckligt gift med min finaste och underbara Andreas. Han är den som gör mitt liv värt att leva och den som få mig att vilja bli en bättre människa. Dessutom så är han den roligaste personen jag känner och en av de få som älskar träningen lika mkt om inte mer än mig. Jag hoppas att vi fortsätter göra varandra lyckliga för evigheternas evighet. Nu ska jag packa träningsväskan, på återseende :)

Av Ana Fryksmo - 21 oktober 2009 08:49

                                                  


                                                  

God morgon

  

Av Ana Fryksmo - 20 oktober 2009 20:35

Äntligen har denna dagen vänt till det bättre,lite frisk luft och en fin vän så  blev det mesta glömt plus 60 min på min crosstrainer så är jag en helt ny Ana som tur är. Det här med mat är ingen lätt grej men man får aldrig ge upp det finns en ny dag med nya möjligheter varge dag,Så imorgon blir det nya tag friska tag :=)

God natt o sov gott {#emotions_dlg.kiss}

tis

Av Ana Fryksmo - 20 oktober 2009 13:33

  

Idag är en dag med blandade känslor kring människor i min närhet och kring fixeringen vid min vikt.Vissa dagar flyter allting på och allting är rolig medans andras dagar är tuffare i mitt huvud, tankarna kring mat och min vikt blir jobbigare när jag känner mig sviken. Depressionen har gjort sig kraftigt påmind idag men jag tänker ignorera det så mycket jag kan,måste jo kunna tänka mig glad och göra något konstruktivt. Imorgon ska jag till akupunkturen så förhoppningsvis så släpper min stelhet och stress kring mina tankar.

Nu måste jag försöka göra något vettigt och ta mig ut i friska luften för att tänka mig glad och positiv. Se u later

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se