minus83kg

Alla inlägg under oktober 2009

ana

Av Ana Fryksmo - 19 oktober 2009 09:39

fetty me  

bara en påminelse för mig själv

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 19 oktober 2009 09:27

  

En helt ny och spännande höstdag med nya tag och nya möjligheter!

30 min jogg och stryrketräning

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 18 oktober 2009 19:26

Har haft en mysig söndag med frukost buffè och morgon promenad med min älskling före träningen,som blev 30 minuters lätt jogg och överkropps styrketräning. Helt underbart att äntligen kunna börja träna på ett sätt som känns bra (bättre).

Har min svärfar och svåger på middag och film kväll så nu får jag tacka för idag och önska en god natt ;=)

Av Ana Fryksmo - 17 oktober 2009 22:23

           

 Idag blev det en skogspromenad på 7km med min älskling,det var kallt som tusan men mysigt ändå, Sedan så umgiks vi med mina fina föräldrar. Mamma och jag lagade mat och bakade kakor och sist men inte minst så spelade vi spel. Så det här blev en lyckad lördag och nu måste jag gå för min baby och jag ska titta på film :=)

God natt och sov gottKyss

Av Ana Fryksmo - 16 oktober 2009 20:16

Äntligen fredag!

Jag har varit ledig idag som tur e för jag var så himla trött på dagen sov säkert till kl 12 eller 13, det beror säkert på akupunkturen igår  eller vaccinet. Hur trött och dåligt jag än mådde i förmiddags så mår jag toppen nu och dessutom så joggade jag väldigt lätt på bandet i 30 min och det kändes helt underbart Kyss plus lite styrketräning så var lilla Ana som ny. Nu ska jag mysa med gubben och titta på film,ha en ljuvlig fredag.

Kramizar

Av Ana Fryksmo - 15 oktober 2009 14:55

Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt psykiska problem med min vikt och idag var jag på akupunktur för första gången och jag tror att det kanske kan fungera för mig,om inte annat så för smärtorna som har satt sig efter års övervikt. Tiden får avgöra om det är bra eller inte men jag försöker tro på det så mycket som möjligt,nu så är jag inte ute efter att bli smal med akupunkturen utan att kunna hantera mina känslor kring min vikt så jag slutar spänna mig och smärtorna kan släppa. Förhopningsvis så släpper det här depressions dramat helt å hållet på köpet, det skulle inte skada precis :) Men allvarligt talats kändes det väldigt bra och jag fick förtroende för sjuksköterskan och det måste jo vara ett plus.

Have a nice day Kyss

Av Ana Fryksmo - 14 oktober 2009 10:57

  

Igår så blev jag vaccinerad mot den nya influensan mer tänker jag inte skriva om det eftersom det är så tjatigt. Därför blev det ingen träning igår men idag tänker jag köra på min crosstrainer i 60 minuters tid. Jag hinner inte ta mig till  gymmet eftersom jag jobbar kväll, men det är såna här dagar jag är tacksam att jag har min  egen crosstrainer. Min lilla mamma fyller år idag så jag ska dit och fira henne efter jobbet så det blir nog ingen bra kostdag men jag får ta det som det kommer.

Ha nu en bra dag/ massor av kramizarKyss

tis

Av Ana Fryksmo - 13 oktober 2009 05:59

Idag är det en ny dag med nya möligheter och nya tag,dagarna är så fruktansvärd tunga för tillfället men jag antar att jag snart kommer in i arbetet men jag måste ta det det lugn och vänta på att min kropp vänjer sig och inse att den fortfarande är under läkning.Jag klarar naturligtvist av att göra det mesta men jag blir väldigt lätt trött och öm om magen men som min läkare säger så är jo det bästa att röra på sig för att bli återställd så fort som möjligt.

Igår körde 60 jag min på crosstrainern hemma eftersom jag vara så trött och frusen att jag inte orkade ta mig ut när jag väl kommit hem från jobbet.Jag måste göra mig redo för att bege mig till arbetet så ni får ha en bra dagKyss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se