minus83kg

Alla inlägg under oktober 2009

Av Ana Fryksmo - 11 oktober 2009 20:07

  

På väg till gymmet :=)


Nu har jag varit på gymmet och kört 30 min på krosstrainern 10 min lätt jogg :=) och styrketräning (övrkropp).Det är så skönt att träna så man kan göra sig av med lite agressioner.

På dagen åkte vi runt till secondhand butiker/loppmarknad för att hitta lite retro kläder till min svåger som ska på 60tals fest men vi hittade mest till mig som älskar 50/60 tals mode med eller utan fest:)

God natt o sov gottKyss

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 11 oktober 2009 11:32

Morning!

Igå blev det en lugn hemma kväll med några vänner och fotbolls spel före matchen,det var skönt att ta det lugnt efter ett par hektiska dagar. När jag gick på bandet igår och min svåger sprang brevid så fick jag en sjukt stark impuls och behov av att springa så jag provade lite lätt i 10 minuter och det var sjukt jäkla skönt, visseligen så gick det sakta och så fick jag vara försiktig men fy vad jag längtar efter en riktigt lång jogging tur :)

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 9 oktober 2009 16:17

Jag har haft en jävla skit dag rent ut sagt,underbemanade på jobbet och fick slita och lyfta tungt fast jag verkligen inte borde.Mina måltidet har varit hattiga på stående ben men jag överlevde ändå eftersom jag tog en liten rask promenad på min rast :=) Det hjälper att vava ner med att röra mig när jag är stressad.

Nä men så fort min baby kommer hem så kommer helvetet att omvandlas till himmelriket och jag kommer att glömma all som hänt idag och dessutom så fundera jag på att gå på tjej fest med min polare i kväll. Först till det viktiga TRÄNING yes! Idag ska jag gå raskt på bandet och styrketräna biceps triceps och axlar lite nätt föståss med låga vikter med det ska bli skit kul, så dagen vänder här och nu!

Ha en härlig fredag Puss och kram!

Av Ana Fryksmo - 8 oktober 2009 20:29

Idag har jag bara gått en 30 minuters rask promenad eftersom jag jobbade kväll i och för sig hade jag kunnat ta en promenad nu men jag orkar inte, ingen ursäkt men jag tillåter mig själv att vara lite lat idag. förkylningen är nästan borta men jag är ganska sliten av den och det syns rejält så jag kan knappt sminka över det :)

GOD NATT OCH SOV GOTT Kyss

Av Ana Fryksmo - 7 oktober 2009 20:19

  

Är helt slut efter en tuff men rolig arbetsdag och förkylningen finns där men har lugnat sig radikalt så jag promenerade på löpbandet i 30 min uppförsbacke men sen var orken slut. Jag är en glad och trött liten tant så

god natt å sov gott :)

ons

Av Ana Fryksmo - 7 oktober 2009 06:10

Usch va det känns skumt å gå å jobba men det ska bli roligt, det e tur att jag slutar tidigt eftersom jag e så fökyld och nere. Efter 4veckors ledighet känns det alltid konstig att jobba och träffa kollegorna och nu hr jag dessutom en ny chef som började när jag blev sjukskriven,jag har dock träffat henne en gång när jag lämnade sjukintyget.

Vaknade tidig och hade svårt att somna,fy så löjlig jag är som ett litet barn som ska börja skolan för första gången :) fast jag är vuxen och har arbetat på samma ställe i många år. Jag antar att jag är rädd för att inte kunna vara lika efektiv som de andra dels för att jag är förkyld och för att magmuskulaturen är mitt i läkningsprocessen så att jag inte orkar så mycket som jag brukar. Nej nu måste jag gå så att jag hinner förbättra mitt smink,ses sen Kyss

Av Ana Fryksmo - 6 oktober 2009 21:09

Det har varit en tung dag men allting känns bättre nu,lyckades ta mig ut på en promenad men sedan så blev det inte mer.Har känt mig lite bättre än inatt men inte tillräkligt bra,jag kan bara hoppas på att få en lugn natt där jag får sömn så att jag kan vara trevlig och göra någon nytta på jobbet. Jag blev åtminstone läcker i håret och det är jo alltid nått :)

God natt o sov gott Kyss

Av Ana Fryksmo - 6 oktober 2009 00:25

  

Jag kom upp 25,000 steg å hade en super mysig dag men när jag kopplade av på kvällen så kände jag att måste åkt på någon pestig förkylning och nu sitter jag här och kan inte sova med svullen hals o en jävla nästappa.

Jag hoppaas att det är kort förkylning för att jag börjar jobba på onsdag morgon och det skulle se illa ut att sjukanmäla sig så jag håller att mina fingrar å tår så att det är en flyktig grej Skrikandes

Nu måste jag verkligen försöka sova för min bästa vän kommer imorgon bitti och fixar till mitt hår så jag e presentabel till hösten. (måste ha världens bästa kompis)Kyss

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se