minus83kg

Alla inlägg under december 2009

Av Ana Fryksmo - 23 december 2009 16:33

  

Då ska jag fira jul med brorssans fam idag,det e himla massa firande nu förtiden!

Nu hann jag inte träna idag men jag ska försöka imorgon.

Vill bara passa på att önska er en riktigt god jul!

kramiz bananis!

Av Ana Fryksmo - 22 december 2009 13:20

Chinge ling :)

Jag var ganska orolig inatt men jag vet inte varför,jag har en konstig känsla av att något dåligt kommer att hända men jag kan bara hoppas på att det är inbilning och min vanliga ångest inför alla människor som kommer att frysa och svälta ihjäl och att jag inte kan göra något åt det.

Men jag ska inte gnälla om mina rädslor och ångest känslor så istället så ska jag berätta att jag åt ett choklad (200g) utan att ens reflektera över varför jag åt den mitt i natten helt utan anledning. Men smakar det så kostar det så idag blev 120 minuter på crosstrainern och så ska jag ut och gå en promenad och shoppa de sista julklapparna och jag ska gå vartända liten meter,ingen buss här inte.

 Jag tänker inte sitta och må dåligt för att jag gör dåliga val men jag försöker röra på mig så att jag inte lägger på mig xtra kilon då jag har sjukt lätt för att gå upp i vikt och sedan har jag skit svårt att gå ner i vikt

200g choklad är 1060 kcl altså hälften av föda intaget för en ca 70 kgs kvinna för att hålla vikten per dag . Det tog 120min på crossen för att förbräna 1060 kcl. 

Nu i efter hand så var det inte värt det även om det naturligtvist är skönt och kul att träna men det hade varit roligare  om det inte hade varit pga chokladen :)


Nu ska jag önska mig något i julklapp av er alla :)

Var extra snälla och hjälpsamma mot andra människor speciellt mot de som har det svårare än andra och glöm inte att alla människor är lika mkt värda:)

Later 

Av Ana Fryksmo - 21 december 2009 22:05

Idag blev det 30 minuters crosstraining och 40 minuters löpning och tyvärr har jag så mkt att göra att jag inte riktigt hinner med å blogga men jag får göra det jag kan, tyvärr så e jag skit trött och vill bara gå och lägga mig så jag får önska er en god natt  

Av Ana Fryksmo - 20 december 2009 21:21

      

Av Ana Fryksmo - 20 december 2009 20:48

tjenixen!

Shit asså tiden går så fort nu inför jul och jag har sjukt mkt att göra och sjukt många ställen att vara på men något som är ett måste är min härliga träning för utan den så hade jag varit så attans knäckt av stress.

Idag blev det  10KM på löpbandet plus lite styrke träning,nu är jag så nöjd att jag går runt och skrattar för mig själv och tycker att jag är så jäkla bra.

 Jag är inte ens specielt trött trotts att jag var ute och dansade hela natten med en av mina bästa väninnor men det är tack vare träningen. Det ni ! Det finns mest bara positivt med träning. Man orkar mer,gör sig av med lite agressioner och det e hälsosamt!

Vi hade sjukt kul på förfesten och lika kul ute och här är bilder på mig och bästisen :)

Av Ana Fryksmo - 19 december 2009 08:00

  

God morgon!

ska strax bege mig ut och träna och köpa julklappar,det e alltid så mkt att göra så här dax på året men jag ska försöka återkomma senare.

Av Ana Fryksmo - 18 december 2009 07:19

  


Godmorgon!

Jag hade strul med min dator igår kväll så jag fick inget skrivit men skisamma det går jo lika bra nu. Vi var på ki box igår,det var svin kul dock tungt som tusan

men jag ska absolut forsätta gå på det. Det börjar nog att bli lättare för mig att gå på pass där man tränar ihop med andra människor,visserligen så tycker jag att det är jobbig men jag tvingar mig själv till det och oftast är det jo roligt.

På fm blev det en 20 minuters joggingtur

60 minuters promenad på em.  Men promenade beror mest på att jag åt en muffins och 2 pepparkakor och det känns mkt bättre när man går efteråt.

nu är jag helt jädrans mörbultad och måste vila mig för att jag KAN eftersom jag är ledig från jobb.

Av Ana Fryksmo - 17 december 2009 06:10

God morgon!

Jag börjar min morgon med en stadig ägg och fårost frukost så jag slipper gå runt och vara små hungrig under dagen, nu ska jag packa ner min fullkorns vegpaj som jag ska ha till lunch. Mitt mål att hålla vikten inför och efter jul,jag tänker göra bättre val men ändå njuta av jul maten,glöggen och pepparkakorna fast i små doser. Min hemlighet är att äta ordentligt så  att jag slipper socker fall för då minskar risken att falla för onödiga frestelse. Jag tror att jag ska gå på ett kibox

pass ikväll men jag återkommer med tränings rapport

  


Ha en fin dag

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards