minus83kg

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

yoga

Av Ana Fryksmo - 13 januari 2010 21:32

       


Det var ganska kul och spännande på yogan,inget jag direkt är van vid men det gör mig säkert gott att koppla av eftersom jag kan vara så rastlös och därmed har sjukt svårt att koppla av.Jag hade lite svårt att låta bli och titta på Andreas som e så stel och fick kämpa som tusan men han e en riktig kämpe och gjorde alla övningar trotts att det var tufft. Han är en av de duktigaste och mest vältränade som jag känner, för honom är det en självklarhet att träna eftersom det är det roligaste han vet specielt styrketräning, han  ställer upp och följer med på det mesta och tycker att det är kul . Jag kan bara älska honom mer och mer för varge dag. Det var min älskade andreas som hjälpte mig att komma igång med träningen och att våga träna trotts att jag var rädd för folks blickar och för att bli utskrattad vilket jag fortfarande är lite då och då men då tänker jag på hans ord om att det bara sitter i mitt huvud och om någon skulle vara så patetisk att skratta åt mig så är det jo den personen det är fel på och inte mig och det hjälper faktist sen finns det klart skratt och skratt alla skratt är jo inte illviliga.

Man mår så gott när man tränar och övervinner rädslor

Nu får ni sova så gott  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se