minus83kg

Alla inlägg under februari 2010

Av Ana Fryksmo - 5 februari 2010 06:02

God morgon!

Igår kväll blev ett combo pass med cirkelgym och indorr walking,lagom tungt och bra,fett chysst att Anders var ledaren. Jag var där själv och det kändes helt ok.

Ikväll blir det Kibox träning med min baby och senare blir det nog dans med töserna :)

Av Ana Fryksmo - 4 februari 2010 05:17

Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen,vaknade kl 04:00 men jag börjar inte att jobba förräns sju,har så attans svårt att sova;Jag jobbar med en kvinna som är väldigt arg och manipulerande av sig så det känns väldigt trist och förmodligen så är det därför jag inte har kunnat sova då jag har haft ont imagen och mått jäkligt dåligt.Eftersom jag går igenom en känslig period så tar det extra mkt på mina krafter och jag har ingen lust att bråka jag är jo inte där där för att bråka utan för att arbeta,normaltsätt så trivs jag väldigt bra på mitt arbete men den människan börjar ta slut på mina nerver. Som tur e så jobbar även min fina bästis så det väger nog upp.Nåja jag får väl jobba på extra mkt för att undvika henne och det positiva blir jo att det blir mer vardagsmotion.Det som inte dödar härdar

Det ska bli så skönt att träna ikväll :)

later

Av Ana Fryksmo - 3 februari 2010 08:18

God morgon!

Jag känner mig lite trött och sliten men det är nog bara ett tecken på att jag sköter träningen men idag blir det vilodag. Som ni vet så e jo vilodagar minst lika viktiga som själva träningen för musklernas återuppbyggnad.

Jag jobbar kvällspass i dag och hoppas att jag kan ta mig till jobbet på ett smidigt sätt trotts vädret, men i värsta fall får jag promenera dit även om det blir skit tråkigt att gå 7km i så mkt snö ;(

Ha nu en trevlig dag och för er som gillar snö NJUT! för oss andra är det bara att fantisera om vår och sommar :)

Av Ana Fryksmo - 2 februari 2010 21:57

Det var ett tufft pass,jag tog i så jag sprack men fy bubblan vad tungt och roligt det var på boxningen (90 minuters pass) så skönt att få träna riktigt hårt, tur att jag tränar med min baby för då pressa han mig mer tyvärr blir jag lite irriterad men det går fort över när jag ser att det funkar.


5km intervall löpning och lite styrka så blev denna kvällen räddad,tyvärr så lyckades jag inte ta 42,5 kg i bänkpress men i slutet av veckan kommer jag att fixa det, sanna mina ord. Jag tar bara 40kg som det ser ut nu men det knäcker jag snart,tror att jag hade fixat det om jag inte haft sån träningsvärk från igår

God natt och sov gott

Av Ana Fryksmo - 2 februari 2010 12:52

tjenixen!

Jag är ganska öm i mina muskler från gårdagen då träningen var sjukt hård men det är nog bara bra för mig nu när mina känslor leker berg och dalbana karusel.

Jag har varit ledig idag vilket är mindre bra för att mina tankar flippar bara runt men min fina vännina Daniella om hit vilken ändå var tur  så jag kunde fokusera på annat,jag antar att tiden läker de flesta såren.

Nu försöker jag bara fokusera på kvällens program som består av löpning och Kibox,jag längtar så att jag kan slå av min sorg.

På måndag så ska jag ge mig själv en belöning för att jag nått min målvikt och för att jag ska försöka fokusera på annat,jag tänker inte dela med mig information ao vad belöningen består av för det vill jag behålla för mig själv.

Nu måste ja röra på mig men ses senare

Av Ana Fryksmo - 1 februari 2010 21:31

Träningspasset var det tyngsta som jag har varit på jätte länge,det var så tungt att jag skakade och var rent spyfärdig men shiit så härligt det är!Cirkel fys

 är definitivt något jag ska satsa på lite mer men inte rent för mkt:)

God natt och sov gott

ana

Av Ana Fryksmo - 1 februari 2010 13:47

  

Av Ana Fryksmo - 1 februari 2010 06:08

                    

God morgon.

Äntligen måndag!  Min favorit dag med nya krafter och nya möjligheter och dessutom så är jag ledig i två dagar så detta är typ min "helg" .

Min träningsvecka blev bra men inte så bra som jag skulle ha velat men det blir det aldrig när jag jobbar långhelg,jag är dock nöjd ändå.

Jag ställde mig på vågen idag visserligen så är det inget ovanlig men iaf så är ja mkt nöjd med resultatet för mina extra 5 kg kg som är  borta. Det e så konstigt att man kämpar och kämpar för att gå ner i vikt men när jag bestämde mig för att vara nöjd och strunta i vikten så utan att att ens försöka så blev jag av med de. Nu så har jag jo inte stoppat i mig hur mkt som helst,jag har jo ätit sånt som gynnar min träning och ätit var 3dje timme samt hårdträning. Allt för att orka med träningen. Jag har hittat en träningsvariant som är minst likaa kul som löpning och det är Kibox,jag har även kommit på att det är jätte roligt att träna i grupp

Nu så tänker jag inte studsa och hopppa av lycka eftersom jag går jo oftast ner de här fem kilona till sommarn och jul men då måste jag räkna vartenda lilla kalori som passerar min kropp. Jag tror att anlednigen är att jag har ändrat min enformiga träning och inte känner samma sug efter mat eller oxå så är det 30 årskrisen:) .

Jag belv lite orolig ett tag att jag skulle börja tröst äta eftersom jag går igenom en tråkig period då en gammal vän till mig gick bort nyligen,Jag tycker att det är så fruktansvärt att att en ung människas liv bara ska försvinna bort mot det tomma intet,det är bara inte okay att en 25åring dör,jag är mkt ledsen och har haft lite dödsångest.

Jag är glad för att jag har en hobby som jag uppskattar och mår bra av.Där jag kan göra av med min ångest,agressioner och sorg. Normaltsätt så äter jag när jag är ledsen men någonting är annorlunda denna gången,kanske är det att jag har mognat och kan hantera mina känslor på ett annat sätt eller så är bara livets gång.


Som jag har sagt tidigare så är jag lite småmullig fortfarande men jag har ingen direkt övervikt och sen så är jag ganska bred och muskulös och är långt ifrån smal som man kan önskar iband, men mitt mål är att vara hälsosam och normalviktig.

Visst skulle jag vilja vara liten och nätt men det är inte ett realistiskst mål för mig och jag har inga som helst intressen av att bli sjuk. Jag vill bara vara nöjd med mig själv och mitt liv och trotts att jag har det tufft nu så är jag ganska nöjd med mig själv.

later



R.I P Sebbe,du kommer alltid att vara älskad!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards