minus83kg

Direktlänk till inlägg 6 april 2010

tisdag

Av Ana Fryksmo - 6 april 2010 20:37

God kväll!

Jag märkte att jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera poch det beror väl lite på att jag inte mår så jätte bra,förhoppningsvis så är det övergående och så hittar jag lösningar på problemen.

Med lite tur har jag lyckats hålla min vikt någorlunda normalt och tränar  runt 3 dagar  veckan för tillfället mest löpning men det är nog dags för mig att skärpa till mig med träningen om jag ska lyckas springa mitt lopp.

Normallt sätt så brukar jag inte ha några större problem att ta mig till gymmet och det har jag väl igentligen inte nu heller mer än att man ifrågasätter livet lite då och då. Vad är igentligen meningen med den?

Jag antar att det är lite normalt att känna så ibland. Jag tror att jag har någon form av kris som vägrar släppa taget om mig. Jag är jo en stark och självständig kvinna men lika väl håller jag fast vi det omöjliga och det förflutna och mina funderingar kring detta håller mig fullt upptagen om dagarna och då kommer jo klart skräcken ang min vikt in i bilden,tänk om jag släpper taget och går upp allting och lite till. Det skulle vara förödande,det skulle verkligen bli mitt fall.

Men som sagt jag vägrar släppa taget,måste skärpa mig och ta mig i kragen. Det finns inga problem utan lösningar. Vänta inte tills imorgon utan börja idag att ta tag i ditt liv för varge minut som går är räknat och spelar roll i ditt liv.

Ta vara på livet för det är en vacker gåva och så måste jag oxå försöka tänka just nu.

God natt och sov gott


 
 
badgear

badgear

7 april 2010 10:01

Finns det tur när gäller att hålla vikten? Om vikten håller sig inom den vanliga variationen man har så tror jag inte det är tur, utan skicklighet - att man faktiskt har kontroll. Att det finns nånstans där i ryggmärgen, magen eller hjärnan.

Blogguppdateringarna är inte så noga med. Det viktiga är älska sig själv tillräckligt mycket så man gör det som är bra för en själv. Det är inte alltid så lätt som det låter. Men det är sånt man får träna på, precis som det andra. En vacker dag så sitter allt bättre i ryggmärgen, magen eller hjärnan - vart det nu sitter det där superjaget. :)

Idag andas allting om att det kommer att bli en underbart solig och varm dag - hoppas du får tid att njuta av dagen. carpe diem!

http://badgear.wordpress.com

 
Magnus

Magnus

7 april 2010 14:51

Hmmm. Jag har märkt samma sak just angående uppdateringar av bloggen. Ibland kan jag skriva tre inlägg om dan, medan andra dar så vill jag bara "filosofera" för mig själv. Alldeles oavsett hur det är för dig så dyker jag in lite då och då och kikar runt :-) Ha det gött! Just ja - vad är det för lopp du siktar på (har nog missat det nånstans på vägen)?

http://maratonresan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards