minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2010

torsdag

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2010 16:07

Jag har stressat runt som en dåre idag eller ja igentligen hela veckan men jag fick iaf promenerat 4 km och sen ska så ska vi ta en runda runt bulltofta och jag hoppas ju att jag kan få Andreas att gå 5kms rundan,efter som han deffar så borde det bli en enkel match. Jag har lite sommar noja för då blir det så mkt fest,pub och parkhäng så jag blir nojig för att  gå upp i vikt men jag får väl försöka vara på min vakt.  Jag känner mig mkt bättre nu och hoppas på att blii helt frisk till den 25/5 så att jag kan springa blodomloppet även om jag bara promenerar som träning. Jag har ytterligare tre hektiska dagar med möhippa och bröllop och mina långa promenader. Jag gillar jo action så det kommer att bli hur bra som helst.   Det e skönt att jag börjar noja över min vikt och att yra rundor för det innebär att Ana is on her way back!

later :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:)

Av Ana Fryksmo - Söndag 24 sept 21:48


Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 22 sept 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Av Ana Fryksmo - Måndag 11 sept 05:54


Ja då var man uppe i okristligt tid och bygger lite muskler. Ben och rump träning står på mirgon schemat,i eftermiddag blir det 7kms cykel tur :) Lycka till med träning Peace out ;) ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 06:05


Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 05:59

Morning sweetys Jag är fan ingen morgon människa det ska gudarna veta men jag är träninng freak och makeup junkie så går upp 4.30 när jag börjar 0700 tränar rygg och mage (funtionell träning) dock bara en kvart men det räcker för att jag ska må br...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se