minus83kg

Direktlänk till inlägg 30 juli 2010

fredag

Av Ana Fryksmo - 30 juli 2010 17:40

Tjo läget

Har känt mig trött och hängig idag så jag har helt ärligt varken tränat eller promenerat eftersom jag vill lyssna på min kropp. Jag blir opererad den 20de augusti och vill inte dra på mig några tråkiga mega förkylningar eller infektioner.

Med lite tur så är det sista operationen på ett bra tag. Jag har drabbats av något som heter kapselbildning och är någon form av ärrbildning och ska fixas så som den 20de. när man har gått ner mkt i vikt och bestämmer sig för att göra hudreducering så tar man ju samtidigt lite risker och det kan ju finnas någon slags biverkningar efter varge operation men för min del har det varit värt allting

varenda lilla smärta och vartenda problem jag har haft ang operationerna.

Jag vet att jag inte blev perfekt av operationerna eller av vikt minskningen men jag mår någorlunda bra och känner mig ganska normal. Jag känner mig levande och det är det som är viktigast för mig. Visst är jag fortfarande små knubbig men det får duga när man nu är i 30 års åldern, Jag har trotts allt fått ett helt nytt liv  där jag kan vara som alla andra och leka men syskon barnen,springa, cyckla  och ha kläder som jag faktist vill ha och inte måste för att det inte finns andra alternativ.

Så har du övervikt var inte rädd för att försöka ta tag i det för till stut så kan alla fixa det,inga hemligheter och inga knep, kalori in och kalori ut

later :)

 
ANNONS
 
pinkozzy

pinkozzy

1 augusti 2010 10:29

Jag önskar dig lycka till och hoppas allt går bra.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se