minus83kg

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

onsdag

Av Ana Fryksmo - 18 augusti 2010 13:21

God dagens!

 Det blev en liten cyckeltur idag och kompleteras med långa promenader , Har varit och köpt descutan som jag skall duscha med på torsdag kväll och fredag morgon sedan är operations dags ca 12.30

Jag ligger lågt med träningen pga någon skada i min axel och kraftig mensvärk men tänk på att även om du inte kan träna så kan man alltid promenera eller cykla. Jag har hållt min vikt någorlunda bra över hela sommaren och kan hel ärligt säga att jag är nöjd. Tyvärr så har det varit mindre bra med själva träningen efter som jag varit utsliten och tagit på mig nån skada men jag har hållt mina 3 dagar i veckan plus mängder med promenader och cyckel turer.

När man promenerar mkt kanske det kan vara roligt att ha en steg mätare så man kan hålla koll på hur långt man gått och hur många steg man har tagit,många blir fett peppade av det men jag blir mest nervös av att hålla så hård koll på allting så jag har det i vissa perioder men inte i andra.

later

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:)

Av Ana Fryksmo - Söndag 24 sept 21:48


Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 22 sept 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Av Ana Fryksmo - Måndag 11 sept 05:54


Ja då var man uppe i okristligt tid och bygger lite muskler. Ben och rump träning står på mirgon schemat,i eftermiddag blir det 7kms cykel tur :) Lycka till med träning Peace out ;) ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 06:05


Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 05:59

Morning sweetys Jag är fan ingen morgon människa det ska gudarna veta men jag är träninng freak och makeup junkie så går upp 4.30 när jag börjar 0700 tränar rygg och mage (funtionell träning) dock bara en kvart men det räcker för att jag ska må br...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se