minus83kg

Alla inlägg under augusti 2010

Av Ana Fryksmo - 5 augusti 2010 09:49

  

God morgon!

Ännu en härlig semesters förmiddag och jag njuter fullständigt,det börjar kännas lite bättre i kroppen nu men ska ligga lågt i ett par dagar till med löpningen tror jag. Idag tänkte jag dra till skogen och promenera 10 kms slingan och det ska bli helt underbart. Sedan tänkte jag bara lata mig och njuta av min ledighet. Vila är naturligvisst lika viktigt som själva träningen. fyra saker som är viktigt vid viktminskning är Kost förändring,träning,vila och sömn, självklart så finns det säkert andra saker som har betydelse men med detta så har du en bra grund att lyckas med en hälsosam vikt minskning och glöm inte att tålamod är den största nyckeln till framgång :)

Later


Av Ana Fryksmo - 4 augusti 2010 18:02

    

  

Idag har det varit en mysig dag,klättrat runt på stenshuvud som en liten apa. Gud vad jag älskar att klättra,får verkligen aldrig nog. Funderar skarpt på att börja klättra på riktigt. Tyvärr så har inte infektionen lagt sig så jag har inte orkat springa men detta dög fint dessutom så ska jag dansa ikväll så jag är nöjd för idag. Tänk på vardags motionen nästan är viktigare vid viktminskning.

later :)

Av Ana Fryksmo - 3 augusti 2010 15:41

Tog mig äntligen i kragen och körde 60minuters crosstraing tur men ska ändå ta en liten promenad.

later :)

Av Ana Fryksmo - 3 augusti 2010 13:08

Nu är jag sjukt trött på att vara halv sjuk och inte orka nånting,har så jädra ont i kroppen samtidigt som jag vill träna, nåja får kanke försöka ta en promenad lite senare iaf. Har sjukt tråkigt så jag spexar med 50 tals modet,antar att man inte har roligare än man gör det till :)

Av Ana Fryksmo - 2 augusti 2010 18:01

  

Tjingeling

Känner mig jäkligt mör men tänker inte gnälla för det har blivit lite mkt sånt den sista tiden till saken är den att jag e så slut i kroppen så jag kör sånt som e lite skonsamt för kroppen och idag cycklade jag 3 mil. Cyckeln är ju ganska skonsam

anser jag. Det är skönt att min semester har börjat så jag kan vila ut ordentligt

och kan träna hårt igen,börjar ju få  löp abstinens på hög nivå.

Jag tränar på och kämpar med min vikt dagligen, är varken smal, snabb eller expert men jag ger aldrig upp och har lyckats hålla en någorlunda bra vikt i 5 år och hoppas på att bevara det så för resten av mitt liv. Vet ni vad: Kan jag så kan Alla så ge inte upp,det är det som är hemligheten :)

later

Av Ana Fryksmo - 1 augusti 2010 13:41

Äntligen söndag och min sista arbetsdag för nu så börjar semestern tyvärr så är min kropp fullkomligt slut och jag känner att en infektion håller på att inkräkta på mig men inget ont som inte har något gott med sig sägs det ju.

Det blir ingen träning idag heller och jag börjar få löp abstinens men jag orkar verkligen inte och dessutom så gör det ont över allt men det gäller att ha tålamod och vänta så att jag inte blir ännu tröttare och får mera on i kroppen

later

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards