minus83kg

Direktlänk till inlägg 25 februari 2011

fredag

Av Ana Fryksmo - 25 februari 2011 06:21

  

God morgon


Fattar inte hur jag lyckas vara uppe så här tidigt trotts att träningen blev rätt så tuff igår( det innebär en massa träningsvärk idag) nice :)


Började kvällen med Fuego på friskis  "Danspass"  lite zumba liknande med latin amerikanska rytmer dock inte riktigt vad jag väntade mig, det var alldelles för mkt folk och lite små flummigt men väldigt hett som fuego står för "eld" gjorde  det ju sitt namn rättvisa på så sätt, visserligen så är det kanske bra med stora grupper om man inte vill synas och så är det fler som får möjlighet att gå på passen då det alltid är fullbokat fuego på friskis och latino explotion på 24, personligen vill jag hellre ha mindre grupper så jag få en chans å se stegen å inga fusk möjligheter men det är jag det .

 På 24/7 är det små grupper på max 40 pers och mer strukturerat  men det var absolut jätte kul och rekomenderas varmt ändå ,kommer garanterat att gå fler ggr men inte så ofta som på Emelies pass på 24/7.

Sedan blev det 30 minuters löpning det kändes tungt men härligt och jäkligt svettigt med intervaller.

Träningskvällen  avslutades med ett tugnt styrke pass så till slut var all min energi borta och jag fyllde naturligtvist på med protein och åkte sedan hem,åt och somnade gott.


Nu är det Ny dag Nya tag och nya fantastiska möjligheter och lilla jag ska packa tränings väskan och dra till friskiss för att springa på bandet innan min arbets kväll e i full gång . Får inte glömma målet fab 31n


later sötisar   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se