minus83kg

Alla inlägg under februari 2011

Av Ana Fryksmo - 15 februari 2011 11:48

Tjingeling!

Sitter och dricker en kopp grönt mint te eftersom det e så jädrans kallt och jag fryser som tusan, jag är ledig idag men saknar inte aktivering för det .


Väntar på min härliga vän Danny, vi tänker snacka skit och dansa till Shakira precis som vi gjorde när vi var små. Faktum är att vi beter oss likadant som gjorde när vi var små töser och tonårs töser,vilket gör det extra trevligt att umgås. Danny är lite av en inpiration för mig när allt känns tungt, Hon har oxå varit en tungt överviktig flicka som till slut valde att utföra en gb operation och idag har hon lite övervikt men liksom jag själv inom en hälsosam gräns om man nu kan säga så. I vilket fall så är hon en person som alltid lyckas hitta en ljusning i allt och vänder ryggen till sorger och tristess, naturligtvist så blir hon ledsen och sörjer men hon låter det inte knäcka henne som jo jag själv kan göra.  Det bästa av allt är att hon har ett härligt galet skratt och vi är galna barn i vuxen kroppar tillsammans. Alltså ingen man någonsin han ha tråkigt med inte ens om man bara hänger, jag har aldrig träffat en människa som älskar livet så som hon gör och efter hennes viktminskning så finns det nog inget spännande och roligt i livet som passerar förbi henne.


Personligen har jag en jobbig vecka med kvinno dagarna och då blir jag lätt retligt svullen och hungrig ja jag blir nog sugen på lite allt möjligt och skulle förmodligen kunna äta hur mkt som helst men det får jag akta mig för,visserligen så kan jag äta allt men med måtta, trotts att mina hormoner vill jäklas med mig . Igår blev det 5kms power walking efter jobbet men sedan blev det vila då jag har kraftiga smärtor och mkt blodbrist,det är fortfarande viktigt att röra på sig om man har mensvärk i annat fall så blir det bara värre iaf för mig . Ikväll blir det träning och en mkt lång power walk  då jag börjar känna mig lite bättre än igår .


Dagens tips

Löpning förbränner ca 374 kcl per halv timma men det varierar beroende hur fort man springer.


Later :)


ANNONS
Av Ana Fryksmo - 13 februari 2011 09:30

tjingeling


Igår blev det bara en liten promenad då min kropp behövde vila efter fredagens träning men idag jäklar i det ska den här lilla chilenskan springa för kung åp foster land, hi hi nä men det ska bli skönt å få släppa ut agressionerna lite :)

Ikväll blir det jobb å inför kvällen gjorde jag iordnig en fårostsallad med salt gurka,majs och chilly och så blir det dinkelbröde till det.

Nä nu måste jag sticka ut å få min härliga löptur.


Ha un ljuvlig söndagANNONS
Av Ana Fryksmo - 11 februari 2011 20:03

  


Tjenixen

Oj vilken rolig dag,den startade med indoorwalking och hemstädning med egen tid och en sjukt bra bok. Daniella som jag delar lägenhet var jätte sugen att gå på indoor vid 16,30 så jag hängde på mest som moraliskt stöd men det viasde sig vara ett sjukt tungt och innerligt rolig pass och de 45 min kändes som 10. Sen var det dags för det efterlägntade passet strip aerobic som naturligtvis var otroligt kul  och även det passet kändes mkt kort,kändes lite lustigt då jag igentligen är mer av en box dam men man lär sig nått nytt om sig själv var dag sägs det.


 Dagens tips

Unna dig lite extra gott en gång i vecka ,perfekt sätt att chokera kroppen men överdriv inte mängden.


Nu ska jag chilla för min kropp behöver lite återhämtning

later gullisar :)

Av Ana Fryksmo - 10 februari 2011 15:22

Tjingeling

Det blev mkt känslor i mitt sista  inlägg men det kändes skönt att skriva av mig lite ,det är lite skumt det där med att skriva och hur mkt jag vill skriva var gång

men jag har bestämt mig för att jag inte tänker sitta och deppa rent för mkt så jag satsar på min tr5äning hårt men glömmer inte bort att njuta av de oxå.

Jag cyckeln till jobb imorse och hem och så promenerade jag på rasten men tar inga extra promenader idag, dock blir det lite styrketräning överkropp och möjligen nått annat kul :) Igår vart dset vilodag för vilan är minst lika viktig som träningen så att musklerna skall kunna återhämta sig och för att det helt enkelt ska vara roligt i framtida tränngs pass.

Dagenstips

Är rotfrukter mättar bra till den lilla kalori intag de ger dessutom e de fulla med fibrer och vitaminer men glöm nte att kompletera med andra närings ämnen för ett fullständigt måltid men funkar fint som mellam mål oxå
later :)
Av Ana Fryksmo - 8 februari 2011 09:07

  

morning :)


Då var vi halv vägs på veckan och jag e jätte pepp på allting som kommer att hända resterade dagar har planerat in dans och löpning denna veckan och naturligtvist många promenader.

 Följer mitt kostplan väldigt bra men äter ju choklad lite då och då men det ingår i mitt kalori intag, väljer man att äta nått sött så får man ju äta mindre mat iaf om vill uppnå en viktminskning. Många säger att man ska undvika sötsaker ,chips osv men om jag blir sugen så äter jag det jag vill ha dock är jag konsekvent om att jag får äta mindre av annat. Jag är inte en sådan person som klarar av att missunna mig det jag vill ha för då blir det bara lite för mkt av det goda när jag väl faller för frestelsen och det är inte värt det,så inga förbud för mig. Jag tror inte att någonting är onyttigt i måttliga mängder.

 Äter 3 mål om dagen med 2 mellan mål och en skopa proteinpulver efter träningen då jag tränar hårt och det funkar bara för mig. Väljer mitt kalori intag beroende på hur fort jag vill gå ner i vikt och anpassar sedan kosten efter det ,försöker få in alla näringsämnena vilket inte är lätt när man är vegeterian men det går. Tar en multivitamin tablett varge morgon och dricker mycket vatten. Många håller säkert inte med om mitt sätt att reducera i vikt är bra eller optimalt men jag lyckade gå ner allt som allt 87 kg ,har naturligtvist kämpat fram och tillbaka med 5 kg som går upp och ner och det är nått jag kan leva med. Nu har jag gått ner de där kilona men då jag är mkt målmedveten ska jag nå mitt riktiga mål en gång för alla sen om jag lyckas hålla det eller ej kan endast tiden visa. Jag skulle naturligtvis inte bli allt för besviken om min kropp valde vikten jag har idag som sin trivsel vikt ,då min resa har varit lång och tuff men jag måste besvisa för mig själv att jag klarar av att vara så tuff.

Jag har vikt kontroll på vårdcentralen en gång per år och läkar uppsikt och när jag väl nått mitt mål kommer jag att ha en sund normal vikt.

Jag lever mitt liv och reducerar i vikt på ett sätt som jag känner att jag skyulle kunna leva ett helt liv på. Självklart har jag gjort alla misstagen man kan göra på vägens lopp och ägnat mig åt bantning vid olika tillfällen och har lärt mig HATA ordet banta så jag använder det aldrig när det kommer till min viktmiskning. Jag kör kalori in kalori ut och det är nått jag står kan för utan att skämmas.  Svenska livsmedels verket passar mig fint.

Träning började jag med enbart för att minska i vikt och kände att det var en enorm plåga då jag vägde 157 men någonstans på vägen lärde jag mig att älska träning specielt löpning då,och nu mera har min träning inget att göra med vikt minskning utan att det är det roligaste jag vet och den har kommit och bli min bästa vän .Jag tränar vare sig jag vill gå ner i vikt eller behålla en vikt. Naturligtvist har jag haft otur och fått skador och emellan åt haft otur med infektioner ,även mina hud reduceringar har varit störnings moment då min träning och vikt blivit lidande men inget ont som inte har nått gott med sig. Jag är fullt medveten om att jag aldrig kommer att se som nån fotomodel eller film stjärna men är tacksam för att jag har fått möjligheten och lära känna mig själv som  Ana, den pesonen jag verkligen är och inte den roliga feta tjejen som var så osäker och inte vågade testa sig fram och känna efter vad livet har att erbjuda.


 Tyvärr så drabbades jag av en kraftig depression när jag nådde min målvikt 2005 så istället för att njuta av min enorma vinst så gick jag ner mig och mådde fruktansvärt dåligt och hatade mig själv och min kropp ,det fanns ingen logik i mitt tanke sätt,till min förtjänst hade jag en enormt förstående och stöttande man vid min sida ja Andreas är helt enkelt en enastående människa och utan honom så vet jag inte riktigt om jag hade varit vid liv idag och önskar att oavsätt vad som än händer att vi förblir goda vänner och jag kommer honom att vara evigt tacksam ! Trotts detta så är min viktminskning det bästa som någonsin hänt mig och skulle inte vilja ändra något för jag har lärt mig fruktansvärt mkt och har förmodligen aldrig mått så bra som jag gör idag ,trotts att depressionen spökar för mig och förmodligen inte kommer att ge sig av men jag har lärt mig och hanskas med den någorlunda och det är inte längre lika mörkt. Kanske skulle jag bli helt frisk från min depressin om jag använde mig av antidepressiva medel men jag tror inte på de,har testat och helvetet blev sämre  till råga på allt så kände jag mig som en robot och kände mig likgilltig till allt och det är intwe ett sätt jag vill leva mitt liv på då jag är en edxstremt känslosam människa,men vem vet kanske jag ändrar min uppfattning i framtiden. Jag dömer doch ingen som använder sig av antidepressiva mediciner och tycker att det är jätte bra att det finn. Det passar bara inte mig helt enkelt.

later :)

Av Ana Fryksmo - 7 februari 2011 18:48

Tjingeling :)

började min dag med en härlig promenad vid havet med väninan kirti,Det är alltid trevligt med lite sällskap om man ska promenera men dock gillar jag inte riktigt sällskap när jag springer eftersom det är min fri zon,egen tid då jag ska njuta och reflektera över mitt liv för mig själv. Idag yrade jag en massa rundor som vanligt när jag är ledig ,dagen har iaf gått fort och avslutas med 5km på löpspåret och nu njuter jag av en lugn kväll med trevligt sällskap.


DAGENS TIPS

 Stark mat så som tx chili ökar din förbränning

later sötisar :)

Av Ana Fryksmo - 5 februari 2011 16:34

Åh första jogging turen utomhus på 4km,helt jädra underbart kände mig som född på nytt. Sedan blev det ett latinoexplotion pass och jag gav allt jag hade,svettades som tusan och hade hur kul som helst.

Än så länge har jag gått 8600 steg men ger mig inte förrän tio tusen steg.

Tänk på att dert äer viktigt med proteiner för återhämtning när man tränar hårt men glöm inte att alla närings ämnena.

later

Av Ana Fryksmo - 3 februari 2011 17:39

tjaix :)

idag har jag kommit upp i 10600 steg och jag tror att förkylningen börjar släppa lite och hoppas på att kunna träna nästa vecka som vanligt då det börjar bli tradigt att enbart promenera och vardags motionera,jag vill träna hårt min kropp kräver det och jag blir rastlös som tusan utan träning. Nåja som sagt så börjar förkylningen och lätta. Börjar tycka riktigt bra om min steg räknare,det är rätt så kul att veta avstånden och stegen man tar. Vanligtvist så håller jag inte riktigt koll på avstånden jag rör mig emellan. Nä nu ska jag kika på Dexter  :)


Dagenstips


Dinkel bröd,keso groddar och tomat perfekt när man inte hinner laga mat så tar man ett glas mjölk till det ;)

Later

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se