minus83kg

Alla inlägg under februari 2011

Av Ana Fryksmo - 2 februari 2011 12:36

tjenixen :)

Är fortfarande förkyld och det upplever jag mkt jobbigt håller dock fast vid att promenera då det känns bättre i lungorna.

Idag har jag fått stressa omkring hela fm,stressade helt onödan då jag kom en timme tidigt till jobb,är glad att jag hann äta och promenera i alla fall. Jag som tycker att det är helt onödigt att stressa eftersom det bara skapa oro i själen.

Nu känner jag mig pigg och redo för en arbets kväll med möten och spännande arbets uppgifter.

Drömde hela natten om jag jag var ett roligt tänings läger men vandring,löpning och mma fighter ,åhh vad det skulle vara roligt ii verkligheten. Vem vet det kanske kommer nån möjlighet och jag tar till mig modet att göra det i vrkligheten. Till dess tar jag vara på den härliga drömen och njuter av den.


Dagens tips

Drick mkt vatten ca 8 glas om dagen,då det håller din vätske ballans i skickt och då man ibland förväxlar törst med hunger.

Later :p

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 1 februari 2011 19:15

tjo ho :)

började min tisdag med att tvätta å det ni är vardagsmotion om nått eftersom jag bor på 4de vån utan hiss,det var tungt men eftersom jag vet om att trappor är bra för låren och rumpan så kändes det inte alls lika tradigt. Fick besök av min vännina och pratade om lite ditt å datt, mkt trevlig.

Sist men inte minst blev det en lång och underbar promenad på ca 10km eftersom det är svin kallt så gick jag och polaren snabbt som sören!

Å nu känner jag mig som en ny Ana redo för att titta på en trevlig film med trevligt sällskap.


Dagenstips

städning och vardags aktiviteter som innebär att måste röra sig ger även det en liten ökad förbränning

later   

ANNONS

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se