minus83kg

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

torsdag

Av Ana Fryksmo - 21 april 2011 08:14

tjohu

du milda tiders vicket fint väder :)


 Igår blev jag jätte ledsen eftersom jag inte kan hitta mitt kort till 24/7 så gick jag heller inte på stripen,men det kommer ju fler chanser måste bara leta noga efter mitt kort först.


Min vän Marina som jo även är min MMA tränare  har fixat så att jag ska gå en match mot henne nästa vecka så nu bli det extrem hårdträning hehe nä men jag håller på att öva på min brottning som jo är välbehövligt då jag e sämst på markkamp. Jag har tur som har många polare som är kampsportstränare och får mkt hjälp iom att Marina själv måste träna å  iom att vi ska mötas så tränar hon inte mig just nu. Jag e naturligtvis inhoppare för en annan tjej som har skadat sig

självklrt är det tråkigt och Melia hoppas du blir kry fort. Själv tränade jag karate i massvis med år så jag minns inte längre i hur många ,kanske 12 oi barndomen då naturligtvist ,även ett tag som vuxen . MMa har jag tränat till och från i 5 år å så boxning naturligt viss ,skriver sällan om det faktiskt ska nog skärpa mig med det.

under operationerna  tog jag ett sabbats år typ men kommer att göra min personliga comeback :)

Btw Marina e sjukt grym och har tränat i 18 år thai box och bsj e hennes stora grenar å jag har noll chans men det kommer att bli sjukt roligt :)

later 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se