minus83kg

Direktlänk till inlägg 29 april 2011

fredag

Av Ana Fryksmo - 29 april 2011 15:40

Tjingenling

Jag har en toppen dag e på skit gott humör och siktar på att ta en liten promenix och försöka hinna va på 24/7 till 17,15 å gå på body combat merd fin fina zarassa.

Jag har en liten ful vana å det e å klättra över allt. var jag än e så klättrar jag typ hihi. E lisksom som en lite apa men jag trivs med det ,det stör mig lite att folk som man känner inte kan acceptera att alla inte e likadana och att alla inte kan vara super kvinliga.

Så här ligger det till !

- jag bryr mig inte hur folk e och vad de gillar att göra därmed så bryr jag mig inte så mkt om folk inte gilla mitt sätt vara på heller.

Hursom helst, så blir jag små trött på att höra saker som

 -inte behöver du väl banta idag 

 - fan vad e trist kan vi inte gå å sola,måste du jämt vara språng 

 - försök å vara lite kvinlig ,du hade ju kunna vara så söööt .

 Lite smått eneverande e det att jämt höra samma saker från vissa människor som iof inte e de jag umgås med oftast men de finns i min omgivning.

Mitt svar e bara Jag e sprallig, älskar å röra på mig ,banta och leva sunt e inte riktigt samma sak .

Låter mig inte påverkas av människor som jämt måste passa in och jag jag är 31 år och beter mig som 10 men jag lever och njuter av varje sekund som jag kan klättra leka promenera motionera och göra saker som gör livet värt att leva för just mig. Nej jag tänker inte springa runt å låtsas att jag tillhör nån fin societet

klär mig i sånt som jag tycker e fint, snofsar till mig lite extra vid speciella tillfällen e socker söt när humöret känner för det och sportig allt som oftast

å med stolhet kan jag säga att jag är ren rock n roll . Ser vanlig ut ,har skinn på näsa ,e snäll och det räcker för att mina föräldrar och jag själv ska vara stolta över mig.

Till er som blir trugade eller retade för ert sätt å vara på stå på er, man behöver inte vara som alla andra

later ,puss gurkor

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se