minus83kg

Alla inlägg under april 2011

Av Ana Fryksmo - 17 april 2011 20:58

Skogsmulle


         

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 17 april 2011 13:48

Tjingeling


Som tur e så varade astman bara i en dag men tog det väldigt lugnt i fredags oxå, passade på att hjälpa Johanna med intervallträning på 5kms slingan i bulltofta men det var väldigt lugn träning för mig personligen. Igår blev det 6km,2 varv runt pildammarna med zassa i lagom skön takt.

 Idag körde jag med Andreas och zassa 7kms slingan uti skogen och det kändes riktigt bra,anväder mina knä skydd flitigt och rekomenderar det skarpt till de som har besvär med knäna.

För tillfället så ligger jag på jämvikt och ingen reducering så ca 1900kcl på vardagar plus proteindrinken vid hård träning och 2100 kcl på helgerna. Vill inte ligga i kalori underskott när jag har lopp framför mig och inte när jag har så sjukt roliga och tunga pass. Jag äter dock sånt som jag vill ha,följer inga dieter är iof vegetarian, försöker hålla en allsidig kost ,en multivitamin tablett och choklad när min kropp ber om det men då drar jag naturligtvis in på något annat.

later   


ANNONS
Av Ana Fryksmo - 14 april 2011 20:22

Tjingeling!

Fan fan och super faan,hatar å ha astma det suger fett e skit störigt speciellt då det är framkallat av pollen allergi blähhh. Super kul å missa bad besök och skogsbesök pga astma helvetet :(

Idag e jag en lissen knubbis

later

Av Ana Fryksmo - 13 april 2011 23:33

yo!


Undrar vart min ledighet tog vägen,3 dagar bara flöt förbi som 2 minuter fy bubblan vad taskigt asså :(
Idag blev det ingen skog men det blev 5kms löpnning och 7,5kms power wark på bultofta med super snabba Kirsti,jag får fanken kämpa hårt för att hänga med  asså.

Skitstörigt att allergin spökade på eftermiddagen då jag joggade men gött att den höll sig undangömd under stripen. naturligtvist är jag helt slut idag då Emelie var lika hård som vanligt ,älskar att hon lagt in lite styrka ,jag tror att det är en perfekt kombination, måste faktiskt erkänna att dansen e nästan lika tuff som boxningen hade den varat lika länge så hade det nog varit tuffare iaf för mig som inte igentligen e dansant men det blev tydligen ändring på det nu.


Igår gick jag en vänskaps match i mman mot Lisa och jag fick duktigt med stryk,men det hade varit konstigt om jag hade klått henne som tränat mma i dubbla min tid,dock e det imponerad att en sån liten brud kan vara så jäkla stark

och etrig.

Jag känner att jag tränar hårt och satsar på träningen fullt ut så jag e uthållig under min mara.

klappar mig själv på axeln :)

laterAv Ana Fryksmo - 12 april 2011 18:38

tjingeling

Nu jävlar i din lille låda e jag helt slut och det värker i mina höfter som sören. Det blev 5km löpning på bandet och ett tufft zumba pass . Jag har väldiga problem med hoppen till guitaren,snacka om att jag suger på att hänga med och det trotts att jag tjuv tränat lite hemma nåja skam den som ger sig. Börjar älsk hata Riky Martin då det är en av hans låtar till guitarsvinget ,där man hoppar och svingar på armen . Tur man har en tuff ledare annars hade jag fan lagt mig plant hehe.

Det har gått jätte bra med träningen men kosten har funkat mindre bra eftersom jag blir så glupsk under kvinno veckan men jag lyckas nog vända på det igen :)

Nä nu ska jag äta kvällsmat så att magen blir glad och musklerna kan åtrhämta sig sen är det vila, för imorrn e det en ny spännande träningsdag!

Later  Av Ana Fryksmo - 11 april 2011 20:53

tjenixen

Nu blev inget som jag hade planerat eftersom mitt dryga möte varade i flera timmar som kändes som dagar så det blev ingen utomhus träning men  nästa vecka så får jag kanske ett ny chans,

Träning blev det så klart ändå utan tvekan 3 timmars power walk på morgonen 30minuters intervallträning, 20min på crosstrainern och mage men å andra sidan så blev det oxå buffe så ja jämnar nog ut sig.

 Tyvärr så vart jag instängd i fyra timmar som jag förlorade av det härliga vädret men det blir väl inte bättre än man gör det till.

Nä nu måste mina små muskler återhämta sig så jag orkar med morgondagens bravader

:P

later   

Av Ana Fryksmo - 10 april 2011 16:13

Har inte hunnit skriva eftersom jag faktiskt varit social utöver träningen vill säga.

Igår var jag och åt middag med ett par ungdoms vänner och efter det så spelade vi guitarr hero ,vi hade riktigt trevligt! :)

Det har varit ett par intensiva träningsdagar med styrketräning,LÖPNING och boxning så jag har haft full upp och sen har jag jobbat oxå men nu kommer mina lediga dagar mån tis och ons och då jäklar annamai ska jag träna.

Min goda vän Zassa har fått för sig att jag ska följa med på utomhus träning

och jo jag kan jo inte säga nej till lite extra motion men nu är jag lite problematisk när det gäller att träna i grupp och tränings uppgifter som jag aldrig gjort förut eftersom jag har väldiga problem med nya saker och nya människor och dessutom så finns det jo många övningar jag inte riktigt klara av pga förslitningarna nåja skam den som ger sig så jag utmanar mig själv och hakar på för det kan jo inte bli sämre än dåligt eller bättre än bra och dessutom så följer hon ju med på strip aerobics så det e bara att ta tjuren vid hornen :P

Av Ana Fryksmo - 7 april 2011 11:08

tjingeling!

sov fan inte mycket i natt och så lyckade bussen vara sen idag så min dag började lite fel men då e det bara till att försökas vända på den. I eftermiddag blir det nått trist möte men ikväll blir det äntligen boxning och löpning,så den här lilla chilernskan är längtansfull och lite halft i extas, iof så är jag små trött och har lite träningsvärk men det e inget som hindrar mig från att träna.

veckans tips

 P.s Ägg som mellis är helt perfekt

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se