minus83kg

Alla inlägg under april 2011

Av Ana Fryksmo - 6 april 2011 22:57

Det blev en lyvckad dag med 2 timmars powerwalk i sällskap med johanna som ska springa våruset och det blir hennes första lopp,ska bli spännande å se då hon inte börjat löpträna än och vårruset är den andra maj. 4km på löpbandet före zumban och nu en slut liten tjockis som skall sova för imorrn blir en hård dag med jobb och förmodligen boxning ;)

natti

ANNONS

ana

Av Ana Fryksmo - 6 april 2011 18:08

   

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 6 april 2011 11:02

yo!

Fan vad kliar i kroppen mina ben känns rastlösa de lever sitt eget liv och tigger om att få komma ut på en joggingtur men det går inte eftersom jag jobbar till 14 ,har dock rast nu. Eftermiddagen är fullspäckad och ikväll är det strip aerobics som gäller men jag tror att jag måste hitta en liten lucka för en mini tur på löpspåre ,jäkla ben ,lönt å klydda för mig nu ,det kryper liksom i hela mig å jag vill ut å springa nu

nä måste logga ut

later

Av Ana Fryksmo - 5 april 2011 21:00

tjoho!

Åh äntligen har allergin taggat ner men så regnar det oxå så all pollen åker ner och det blir lättare att vistas ute. så jag är inte längre en sur liten Ana :) .

Började min underbara dag med att powerwalka i skogen 9km med fin fina Kirsti och eftersom jag inte rört mig på flera dagar pga den där vidriga allergin och astman i maskopi, så kändes det som om jag inte kunde få nog men väninnan tyckte att det var tillräkligt och hon hade väldigt rätt.

Tog å luncha med kirsti i hennes lya ,en god sallad med ägg och grovt bröd sen var det dags att promenera bort till gymet för att köra lite latino explotion med min lilla inspirations källa Zassa.

Idag var det det riktigt hårt iof så är det nog alltid det men det kändes lite extra idag. Lite armhävningar infördes idag,gillas skarpt av mig .Tur att vi har kollektiv bestraffning när vi maskar och fuskar ,det sjuka är att jag älskar straff uppgifterna eftersom det e bra för förbränningen specielt då man bryter av latinon lite så det blir en mildare chock för kroppen  och det är precis vad min kropp behöver för att inte hamna i viktplatå.

Jag har feta problem med vissa övningar men det gäller väl att öva i  veckan som iof e fullspäckad av löpning men nog ska jag kunna klämma in lite dans övningar tycker jag. Tyvärr så är min övervikt lite av  ett problem när det gäller hopp och grejor med skam den som ger sig.

Det gäller det att forsätta å blicka framåt och satsa fullt ut på att nå alla sina mål

just nu är det mitt viktmål som erövar min hjärna!


Några ord till min enormt vackra och starka polare!

Du är en stark och enastående kvinna som är etrig tjurskallig och ger dig aldrig utan en rejäl fight och just därför så kommer du att lyckas!

Vi har alla våra svagheter och hjärnspöken men att ständigt trotsa det är vad som gör oss till starka varelse. Som jag sagt så många ggr förr så inspirerar du mig enormt mkt ,så på hästen igen å skit i hur många ggr du trillar av för det är bara på det igen och du ska veta att jag faller ofta och ibland e det sjukt tunga fall men hell no ,går aldrig tillbaks till fetman så det e bara att sadla om igen!

nä nu måste jag nog sova så jag får min skönhets sömn hehe he

Later :P

Av Ana Fryksmo - 4 april 2011 20:44

Tjingeling


Jag är ingen glad liten Ana idag eller de senaste dagarna då allergi fanskapet härjar fritt och hindrar mig från att träna och göra roliga eftersom all min energi går till att försöka

andas och ta det lugnt och jag hatar å ta det lugnt för att jag måste. Hur kul e det att det e fint väder och vår när man är sjuk och lealös liksom :(

Av Ana Fryksmo - 1 april 2011 17:18

Funny friday :)

Tjenixen återhämtad efter en hård vilo dag eller vad man ska kalla det, igår var jag helt slut och hade värk i hela króppen men det löste jag genom att vila.

 Idag blev det en fet power walk men det fick räcka för ikväll ska den här lilla chilenskan FESTA och jag ser fram emot det men jag har inte bestämt mig ifall jag ska konsumera alkoho.l för som ni vet så e det ju så att där spriten går in går djävulen ut hehe. Seriöst så är det viktigt att äta ordentligt om man ska intaga alkohol så idag kan man väl säga att det är min ätardag, viktigt att göra allt med måtta.

Vi får se om jag vill bjuda på nån bild,får se vilket humör jag e på helt enkelt :)


Kan inte påstå att jag e jätte smart alltid, då jag fick för mig att jag skulle färga håret bara några timmar innan jag ska ut, tänk om det blir helt misslyckat då får jag gå ut å klubba nä'r jag ser ut som ett ufo haha,som tur e så kan man alltid färga håret svart om det blir för jävligt :P

Vi ska på rock pubb och om ödet blir så blir det klubb efteråt ,hoppas hoppas för jag älskar att dansa :)

Nä nu får jag nog skölja ur hårfärgen.


 I will kiss and tell later :)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se