minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2011

fredag

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2011 09:58

tjaix


Vaknade med träningsvärk från helvetet,då jag har tränat hårt i ett par dagar och igår körde jag styrka på fm och mitt livs hårdaste spinnings pass någonsin på kvällen, vet inte igentligen varför jag var så taggad på spinningen men huvudsaken e ju att jag var det och svetten sprutade som aldrig förr men idag blir det bara en liten nätt promenad, blodomloppet e trotts allt på tisdag så mina lår behöver lite vila

förmodligen så  joggar jag eller power walkar i skogen på söndag ´men till dess e det vila i tränings fronten .


Glöm inte att det är viktigt att äta ordentligt när man tränar  hårt,en allsidig kost rekomenderas starkt av mig . Jag äter gärna lite mer kolhydrater ett par tre timmar före träningen och lite mera proteiner efter träningen

later <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:)

Av Ana Fryksmo - Söndag 24 sept 21:48


Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 22 sept 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Av Ana Fryksmo - Måndag 11 sept 05:54


Ja då var man uppe i okristligt tid och bygger lite muskler. Ben och rump träning står på mirgon schemat,i eftermiddag blir det 7kms cykel tur :) Lycka till med träning Peace out ;) ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 06:05


Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 05:59

Morning sweetys Jag är fan ingen morgon människa det ska gudarna veta men jag är träninng freak och makeup junkie så går upp 4.30 när jag börjar 0700 tränar rygg och mage (funtionell träning) dock bara en kvart men det räcker för att jag ska må br...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se