minus83kg

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

bläh

Av Ana Fryksmo - 18 oktober 2011 20:31

halloj


O my freaking good vilken tråkig dag,grått och regnigt dessutom så har jag noll krafter idag och till råga på allt så gick min andra tand i sönder :(¨. Inte mkt lönt att skriva så mkt mer för det blir nog bara svart och negativt.  Så god natt och så hoppas jag på en bättre dag imorrn. Idag blev det ingen träning ,det står vila på schemat :)

 
ANNONS
 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

18 oktober 2011 22:45

Tråkigt med tanden. När jag läser så ser jag att du tränar mycket... när började du orka träna? Tänkte på att vi nästan har haft lika mycket övervikt och Man har ju en hel del övervikt och dåliga knän, så cykel är det jag har valt som bästa alternativ för mig. Jag blir inte trött men benen kan bli det direkt när jag sätter mig på cykeln.
Sen har jag min enorma trötthet, du förslog vitamin brist men det är inte det utan jag har andningsuppehåll, 66 st i timmen. Det gör att jag aldrig vaknar utvilad, jag väntar på tid till att få hjälp med detta, men det är kö tyvärr.
Eftersom jag jobbar heltid och har denna trötthet så orkar jag inte träna på vardagarna utan blir till helgen jag sätter mig på cykeln.
Så blir man så besviken att man inte benen orkar så mycket.
Jag är mega otränad pga inflammation under fötterna som gör att jag har svårt att gå promenader. Och all den övervikt man har lagt på sig för man inte kunnat röra på sig.
Usch vad jag babblar på om mina problem.
Vill så gärna träna men jobbigt när inte kroppen vill hänga med.
Du har kanske några förslag som man inte behöver använda fötter och knän, sen att man kan göra det hemma.
Ha det gott
Kramizz

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

Ana Fryksmo

19 oktober 2011 10:10

hej svejs

Den dagen jag insåg att min viktsituation var ohållbar och grät mig söms vissa dagar då jag jobbat långa turer (10-12 timmars pass) av ryggsmärtor så tog jag kontakt med min läkare på min vårdcentral och diskuterarade med henne vad som var lämpligt för mig samt som jag fick en remiss till överviktsénheten
nåja vi kom fram till att 10-15 min promenad 3 dagar i veckan och lite vatten gympa kunde självklart bara plaska lite men det ´fyllde ju sin funktion. med tiden och viktminskning så ökades tränings´tiden efter behovet i takt med viktminskningen. Jag tycker att cyckeln är perfekt då den är skonsam och då vatten gympa eller simning som är ännu skonsammare för kroppen. Du kan sen göra lite extra vardags motion som att choppa grönsaker och damsuga med lite överdrivna rörelse. kanske lite lätta gympa övningar. Men tänk på att allt hemarbetet kan användas som smyg/vardags motion. tänk på att du kan slå googla efter lätta gympaövningar på nätet så får du även lite bilder,jag tror att jag kommer att ha lite tips om några lätta övningar framöver.
ha nu tålamod och gör bara det du klarar av att göra, meningen är att du ska klara hela resan och inte bara en vecka.


´kramiz bananis

 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

19 oktober 2011 12:59

Tack för tispsen...
Nä det är ju så om man går för hårt i början otränad som man är så är risken att man gör sig illa och då blir det lättare att man struntar i träning för det gör ont. Så vill jag inte ha det, utan göra mer skonsamma övningar för min kropp och vad jag klarar av.
Jo simning är bra och skonsamt mot kroppen men två problem... vägrar att visa mig i baddräkt sen är jag allergisk mot klor vattnet.
Jag får kolla nätet lite på övningar.
Krameli Kram

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

Ana Fryksmo

19 oktober 2011 13:57

bara en liten tanke, vet inte hur det funkar där du bor men här i malmö kan man få det på recept så man kan gå på vattengympa på mas och där är det extremt lite klor dessutom så är det ju typ sjukgympa så det är inte vem som helst som är där och tränar. På miss marys på internät har de bad dräkter som ser ut som kläningar man kan köpa som ser ut som kläningar i perfekt passform om man är lite rund. Jag försöker inte pracka på dig vattengympa detta är bara en tanke jag fick
Min mor är lite ruund och lider av reumatism och astma och tränar på mas och det går på frikortet :)
kraqmiz bananiz

 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

19 oktober 2011 20:07

Har faktisk ingen anning om de har en bassäng på Ryhov, jag har aldrig hört talas om det.
Jaha finns Miss Mary kvar, där ser man.
Krameli Kram

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se