minus83kg

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2011

kväll

Av Ana Fryksmo - 26 oktober 2011 23:38

 

yo!


Det har varit en händelse rik dag och jag har varit ganska social,träffat två polare,tränat och varit i lomma och köpt jultidnigar av min bästis som är min lilla brorsdotter eller lilla och lilla,hon är tio år på väg mot elva men det känns som att hon är fyra fortfande. Jag blir som ett barn själv när jag leker mid Paula och har svårt att inse att hon håller på att bli stor. Min bror och jag står varandra ganska nära så  Paulita som vi kallar henne blev även min gudsdotter, eftersom jag inte har barn själv och mina andra syskonbarn bor i chile så blev det och naturligt att vi umgås mkt med brossans familj och paulita är våran ögonsten. Jag älskar självklart alla mina syskonbarn och syrrans töser är också mina gudsdöttrar ,min systerson är åtta år yngre än mig och har en liten gosse själv,tyvärr har jag inte varit i chile på några år så jag har inte träffat syrrans barnbarn,men tids nog dock så är de alla lika viktiga för mig.


På Spinningen så kickade endorfinerna loss rejält och jag tog i för kung och fosterland ,riktigt härlig känsla ,lite förvånande dock eftersom jag var så besviken över att boxningen blev inställ men väl på plats så gjorde det liksom inget. Jag nådde en härlig punkt med min träning och nu är jag pigg,glad, lugn och harmonisk och med dessa ord så önskar jag er en god natt


later :)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se