minus83kg

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

söndag

Av Ana Fryksmo - 30 oktober 2011 18:57

yo!


Det blev ingen fest igår eftersom jag var helt slut efter att ha ränt rundor och ett par timmars hårdträning,inte undra på att polarna snear ibland :(

Jag har ändå haft en riktigt trevlig helg med step,spinning boxning och styrketräning.Träningen får helt enkelt gå före allt annat eftersom det är roligare och gör gott för min kropp och själ,dock så har jag lovat att gå på bästisens maskerad om två veckor och har jag lovat så håller jag de oxå.

Idag så sparrades jag med super härliga jenny samt som vi gjorde ett fett cirkelfys program med vikter, chysst att man kan träna lite hur man vill när man jobbar med det. Det var fett kul att träna ihop med jenny och göra en lite ovanlig kombo med sånt som vi båda brinner för. Ibland blir man lite hemma blind och kör samma typ av träning och kombinationer jämt, men rätt som det e träffar man någon som har lite ideer och lyckas inspirera dig lite,ta då till tipsen och se om ni kommer fram till någon riktigt rolig träningsform. Tänk på att kroppen vänjer sig lätt om du tränar samma sak jämt så se till att chokera kroppen med någon annan motionform lite då och då.

För optimal förbränning är en kombination med styrka och konditionsträning.


Det blev inte bara träning idag utan även ett litet biobesök med min underbara brorsdotter ,bror och Andy.

Smurfarna 3d blev det självklara valet av paula som dessutom hade paxat att vara smufan så jag fick nöja mig med att vara nördsmurfen, hehe. Jag är lika nöjd med det


nåja nu är jag en slut liten tant som behöver sömn och vila inför en ny spännade dag men nya tag och nya valmöjligheter sov gott med er era gullisar :)


later  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se