minus83kg

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

yaeh

Av Ana Fryksmo - 31 oktober 2011 21:12

Ah mina flickor och kvinnor är så duktiga och det är så roligt att leda de i spinning så jag inte kan sluta le ,jag har haft en lite jobbig pers pga att min mma tränare och barndoms vän har gått bort och så har jag dagar då ja känner mig nedstämd pga en tråkig depresion som jag kämpar emot men med träning så mår jag bättre och får bättre självförtroende och med mitt jobb som spinning instruktör så skjuts mitt annars halv dåliga självförtroende upp och så ger det mig lite perspektiv på min kropp som jag annars inte gillar men försöker acceptera. Jag jobbar på se mig själv som normalviktig och vältränad och inte som en kraftigt överviktig kvinna. Jag utsätter mig alltid för saker som jag har svårt för, för ett par år sedagn vägrade jag gå på pass eftersom jag kände att alla stirrade på mig och se var jag är nu ,jag leder pass i spinning och ger de råd i kost. Som träningsinstruktör ger det mig inte tid eller möjlighet att se mig själv som enorm då verkligheten inte är så. Jag försöker att vara en bra förebild för kvinnorna och då kan jag inte se mig själv med så dålig själv bild. Jag ägnar mig heller inte åt bantningskurer men drar ner på kosten då jag går upp i vikt,då det är nått man får jobba på hela livet när man har varit överviktig. Visst skulle jag vilja vara liten och nätt men någonstans måste jag dra gränsen då jag verkligen inte vill ha ännu mera ätstörningar.Vill aldrig mera vara fet men inte heller så smal så att mensen försvinner ,jag vill jo ha barn och leva ett normalt liv. Många av mina vänner tycker att jag är tråkig eftersom som jag älskar att träna och vara i naturen ,visst fikar jag och festar ibland men det går långt mellan gångerna då jag festar även då jag tycker att det är kul. Min hälsa och välmående går ändå före. Jag älskar mitt jobb på hälsanshus


sov gott och må väl   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se