minus83kg

Alla inlägg under oktober 2011

hm

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2011 21:49

   

Turis


Det  blev en skaplig dag trotts allt,hade det jätte mysigt på jobb med kollegan Elisabeth som är världens gulligaste dam ,vi har jobbat på samma avdelning i många år men ändå så jobbar vi bara en dag i månaden tillsammans tyvärr. Idag hade jag gjort ett turbyte med en annan kollega vilket då ledde till att jag och Elisabeth jobbade kvällen ihop.

Elisabeth är lite av en naturmänniska, lite då och då så tar vi långa promenader på fritiden och äter en massa grönt och gott, jag vill påstå att hon är en av mina arbetskamrater som jag diggar mest, eller jag hon är nog mer min kompis än kollega. Hon är alltid mild och snäll. Jag är så sjukt söttsugen under perioden och idag var det inget udantag men eftersom min kroppsbild är väldigt skev under kvinnodagarna så vill jag inte trycka i mig en massa skräp som dessutom gör hela känslan värre och eftersom kollegan hatar godis och kakor så gjorde jag en fruktsallad med keso,båbär,banan,plommon och päron och en stor härlig kopp te men honung från hennes bi, simsalabin så var suget väck. Denna gången lyckades jag stå emot frestelsen och jag är lite nöjd med mig själv. Vanligtvis så är jag inte mkt för sötsaker men om jag ändå bestämmer mig för att äta sånt så vill jag helst planera in det. Under den onda vecka så lever min kropp sitt eget liv och har skumma begär och behov som då tx sjukligt sötsug och extrem trötthet.


Jag skrev ju att jag tänkte skippa promenaden idag men så blev det inte utan att jag tvingade mig att ta en liten promenad på 4km för att jag vet att det gör mig så gott rent psykiskt.


God natt och sov gottigt   

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2011 12:09

Tjingeling


Jag har sovit bort hela dagen och det är dags att bege mig till jobbet,har lite mer kraft och energi än igår men jag har också en vidrig mensvärk och hade helst velat ligga och sova hela kvällen. Men antar att det blir kul när jag väl är på jobb och jag hoppas på att jag inte blir värsta pms kärringen,jag kan bli det av kraftiga smärtor men jag är iaf inte så nere som jag var igår som tur är för då hade jag inte vetat vart jag skulle ta vägen.

Idag blir det vilo dag och förmodligen så skippar jag promenaden också,jag ska på boxningen imorrn men måste vila upp mig för det och be för att smärtorna lindrar inför boxningen som är bland det roligaste som finns.

 Man behöver röra på sig även när man har veckan i månaden fast jag tränar en hel del och behöver minst två vilo dar i veckan. Det är mest en undanflykt för att slippa  promenera, man kan alltid ta en promenad även under vilodagar men jag känner inte för det idag även då jag vet att det lindra smärtan och då jag blir piggare. Usch för mig att jag använder undanflykter :P

Jag är jätte glad att det bara är pga naturliga orsaker att jag mår dåligt för igår blev jag lite orolig över att min depression spökade för mig.


Nu måste jag dra


later   

Av Ana Fryksmo - 24 oktober 2011 22:34

Oj oj


Trött och hängig så tog jag mig till spinningen men väl där så vände hela min dag, hade  full grupp och dessutom så fick några gå igen eftersom jag inte hade fler platser kvar men de fick boka in sig på torsdag så jag fick lova att de som inte kunde vara med fick en plats tills dess. Det är tråkigt när jag inte kan släppa in alla men har jag inte tillräkligt med cycklar så kan jag inget göra tyvärr men det var skit roligt att passet var fullt så det vägde upp.

Självklart så kicka endorfinerna loss under passet och mitt humör blev lite bättre men vart fotfarande nere efter passet så jag å gubben tog en 5kms promenad på bulltofta i mörkret i den härliga höst luften så blev  jag nästan glad igen

nåja det är bättre än att gå runt att var ledsen utan anledning  iaf och imorrn är jag övertygad över att det blir en fin och trevlig dag som vanligt


sov nu gott och tack för era komentarer :)


later :)

Av Ana Fryksmo - 24 oktober 2011 15:22

Tjingeling

Jag är sjukt trött och känner inte för mkt idag men jag ska ta mig i kragen och piggna till för ikväll har jag min spinning grupp och jag måste vara glad och pigg så jag antar att jag behöver sova ett par timmar innan. Jag tycker ju att det är roligt men idag är ingenting kul,jag är bara trött och ledsen men jag vet inte varför ,antar att det kan bero på kvinno grejer typ. Önskar att jag bara hade kunnat dra täcket över huvudet och inte bry mig om något. ah well nu skiter jag i detta ,behöver ju inte tråka ut alla med meningslöst skrift specielt när jag vet att det bara är en tradig dag  så kram på er och hoppas att eran dag blir bättre än min :) 

Av Ana Fryksmo - 23 oktober 2011 16:46

O my freaking god!


Nu har jag utmanat mig själv till max, gick på ett 75 minuters puls spinningpass som jag skrev imorse att jag skulle och det var inga problem att fixa det :).

Det är helt sjukt hur mkt hårdare man kämpar när man ser sin egen och andras puls på en tavla samtidigt som man trampar på. Sicken känsla,det var helt otroligt kändes som om jag gick på moln asså det var tungt och svettigt, jag kände blodsmak och jord smak i munen men samtidigt så kände jag mig som stålvinnan som flög på moln asså. Bästa tränings passet på väldigt länge, har inte känt så här sen första gången jag sprang över milen så idag är jag nöjd och lycklig. Det är helt fantastiskt att käna den känslan igen under träningen,detta kan jag leva på ett bra tag. Jag tränar ju för att jag tycker att det är det roligate som finns men när jag får den här känslan så toppar dfet allt :)


Later

Av Ana Fryksmo - 23 oktober 2011 07:16

Godmorgon :)


Nu jag ätit frukost och ska strax göra mig redo för att bege mig bort till friskis på ön för att gå på spin puls,det ska bli spännande då jag inte testat tidigare.passet varar i 75min. Jag hoppas att jag är tillräkligt tränad för att orka med detta ,fast det tror jag nog .


welle well se u later

Av Ana Fryksmo - 22 oktober 2011 21:41

 

jaix


Då har min jobb helg börjat och det känns som om den aldrig ska ta slut,jag jobbar tom tisdag men som tur e så blir jag fri ons och tors,från mitt vardags jobb vill säga. jobbar jo på Hälsanshus mån och torsdag som vanligt och även om det kan vara en utmaning så är det ju fett nice.

Rent motionsmässigt blev det en 30minuter promenad och en fight efter jobb, vill inte skriva mer om den eftersom jag förlorade och jag är en dålig förlorare :(.


Längtar sjukt mkt till imorrn då jag ska på 75minuters puls spinn och om jag hinner annat smått å gott ,beroende på hur mkt tid jag har .Börjar ju jobba vid 13,30 så jag måste vara ute i go tid.

a well nu önskar jag er en god natt och all pepp till er som sysslar med viktminskninge   

Av Ana Fryksmo - 21 oktober 2011 20:49

Har du några kgn att gå ner inför jul så passa på och var med på Helenas utmaning och gå ner tex nårra kgn till jul och få in ett par träningspass ,mer om detta kan du läsa på Helenas sida. Jag ska själv inte vara med för jag brukar inte deffa förräns efter jul och är nöjd med min vikt för tillfället , Jag tycker dock att detta är ett kul sätt att gå ner på då man peppar varandra så jag tänkte heja och peppa å så kanske träna lite extra själv bara för att det är kul!

lycka till :)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards