minus83kg

Alla inlägg under oktober 2011

ana

Av Ana Fryksmo - 17 oktober 2011 23:07

 

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 17 oktober 2011 21:09

Tjenixen!

 Körde mitt första test på cross spinn idag,det möttes med lite skeptism av några tjejer men de kämpade på hårt. Jag körde uppvärmning lite gympa övningar,knäböj med skivstång, axlar biceps triceps och traps även rygg övningar med hantlar sedan blev det situps två och två med vikter även crunches och annat smått och gott sen var det bums och på cycklarna, fet music och bergsklättring avslutade med strech och ett helt gäng nöjda töser och skeptismen var som bortblåst. Flickorna tyckte att det var tungt svettigt och kul. Nu så måste bara tala om hur STOLT jag är över tjejerna och är så fantastiskt imponerad av de ,flickorna ger mig inspiration och glädje, ja, Detta måsta vara det roligaste jobbet jag någonsin haft :)


Kramiz bananiz

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 17 oktober 2011 09:09

God morgon!


Jag harf haft en grymt bra helg både träningsmässigt och mentalt så nu är jag redo för att prova på mitt nya spinnings pass eller ja cross spinn som består av styrka en tredjedel av passet och spinning resten. Jag fick  ihop skivan efter många om och den känns riktigt bra asså så ikväll är det dags att testa! Nu på fm så ska jag ringa lite samtal och kanske vara lite social men jag vet inte riktigt för jag har mkt jobb att göra och är jätte ivrig inför kvällens tränings äventyr. :)


later

Av Ana Fryksmo - 16 oktober 2011 21:10

                  

Av Ana Fryksmo - 16 oktober 2011 20:09

Har haft två härliga soliga dagar, igår passade jag på att träna zumba och step på fm och sen så begav jag mig ut till Ales stenar och körde lite strech övningar och övade in lite karate och boxnings combinationer. Jag har aldrig varit där tidigare men jag blev sjukt förälskad, så otroligt vackert och coolt!

Ale stenar ligger vid skånes sydkust på kåseseberga på österlen och är en skeppssättning.

p.s Jag kommer att skriva mera om ale stenar en annan gång


När vi hade tränat där och tittat omkring lite så var det dags att bege sig till det meter höga restberget (Stenshuvud)  som skjuter ut i havet och därmed bryter den jämna strandlinjen. Jag älskar stenshuvud, älskar hela österlen eftersom som det är otroligt vackert och jag mår så fint av naturen där. Väl uppe på berget så tränade jag lite flexite=strech. Till slut gick solen ner och det var dags att åka hem, trött och slite men otroligt nöjd :)


IDAG

Idag blev det styrketräning på gymmet,det var riktigt tungt men sjukt roligt såklart. Sedan tog vi en promenad i det underbara vädret på bokskogen och Andys pappa  hängde på. En vädigt inspirerande man för många, han har gått ner  ca 70 kg med hjälp av en operation (gastrik by pass) som han genomgick för två år sedan  och vi är jätte glada för det för eftersom hans hälsa började vekna mkt de sista åren innan op.Han har kämpat med sin  vikt i sjukt många år och nu så jäklar  i din lille låda gick det hem, han har fått ett helt nytt liv och gymmar 3-4 dagar iveckan. Han sköter sin kost fruktansvärt bra och rör på sig enormt mkt. Ibland blir jag lite avundsjuk(på ett positivt sätt) på att han är så smal men så tänker jag på att det säkert var tuffare för honom för hur det än är så har han gjort ett ingrepp med risker som alltid ingår när man är under kniven. Han är fruktansvärt hängiven att vara frisk, sund och må bra!

Detta tycker jag mkt om och det gör honom till en mkt bra förebild :)

later sötnosar

Av Ana Fryksmo - 16 oktober 2011 00:08

För trött för att skriv så jag tar det imorrn plus bilder

God Natt och sov gott :)


later

Av Ana Fryksmo - 15 oktober 2011 09:00

Godmorgon :)


När jag började min vikt resa så använde jag mig av lite punkter  och frågor som hjälp så att jag kunde vara helt säker på vad jag behövde ändra på och nu så ska jag skriva de här på min blogg om ifall att nån vill se eller om jag själv får nytta av de .


Delmål


-Vad kan jag ändra på¨rent viktktmässigt?

-gör en registrering på allt du äter

-ät på fasta tider


-Hur kan jag öka motionen

-Hur motionerar jag idag?

-vilken typ av motion klarar jag av eller rent av tycker om


-Varför vill jag gå ner i vikt

-gör en lista på de 5 viktigaste orsakerna

-gör en lista om 5 saker som är jobbigt med att vara mkt överviktig


-Hur går det med min kost?

-Vilka situationer är jobbiga?

-hur ser en bra dag ut?


Utvärdering


-Hur går det med min motion?

-Har jag hittat en bra motionsform som passar mig?

-Har jag gjort några förändringar?


Hur behåller jag en lagom vikt?

Tips för mig själv i framtiden?

-vad har varit tuffast

-viken typ av stöd vill/behöver jag ha i framtiden?


Ett litet verktyg som kändes trygg för mig :)

later


-

Av Ana Fryksmo - 14 oktober 2011 20:26

tjabba! :)


 Då forsätter jag som lärling på funktionella passet fast idag tränade jag brevid en annan ledare som jag ska hoppa in för ett par dagar i november, inga konstigheter att lära in passet och heller inget svårt men det är ju lite jobb att skriva in alla rörelsena i en sammanfattning till mig själv så jag inget missar. Jag har mkt att komma ihåg men har antecknat och beskrivit allt så nogrannt jag bara kunde så det blir så bra som möjligt. Jag tränade med i passet och på fredagar då hon har det passet kör hon två likadana pass efter varandra och det kommer jag också att göra när jag ska vikariera för henne. Det var riktigt kul och ska bli spännande att leda gruppen ,det är inte samma sak att leda som att träna med i passet ,jag tror inte att det blir några problem men man vet ju aldrig alla passar inte till allt. Som sagt så är fighting och spinning min grej men jag är mångsidig och har stort förtroende på mig själv när det kommer till träning. :)


 Men nu är jag trött och ska titta på film med Andy , Önskar alla en härlig fredags kväll :)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se