minus83kg

Direktlänk till inlägg 1 november 2011

blogg award

Av Ana Fryksmo - 1 november 2011 22:11

Blogg award


Jag har fått en Blog Award av finaste sussie vars blogg jag råkade halka in på och gjorde ett stort intryck på mig då hon har en kraftig kämpar glöd och verkar vara naturlig och väldigt gullig :)


Varför började du blogga : jag började blogga för nästan 2 år sedan för att motivera mig själv till att hålla en sund hälsa och livstil, perfekt med en öppendagbok om kost träning och lite ditt och datt


Vilka bloggar följer du : jag följer några vikt och träningsbloggar på folk som inspirerar mig skarpt!

badgear  livsvinst  tjocka tanten coyntha och självaste  sussie  och det är även de jag ger min bloggaward tillVilken är din favoritfärg : Rött och Svart


Vilken är din favoritfilm : Blood in blood out, Matrix (ettan) och terror på Elmstreet men det finns massor med kuliga filmer så det är igentligen svårt att svara på.


Vilket land/länder vill du besöka & varför : Cuba och china för att det är så stor kontrast från alla andra länder jag har varit i och finner att där finn mkt spännande historia. Skulle vilja åka världen runt också :)


Länka till den du fått Awarden ifrån. Fullborda de 5 meningarna & skicka till ytterligare 5 bloggare :)


haha har säkert gjort fel men men, ni behöver inte länka och skicka vidare ,tyckte bara det var lite kul att nominera er som inspirerar mig så djupt   :)


 

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

1 november 2011 22:43

Ååh vad snällt du skriver om mig :)
Tack för så fina ord :)
Kramar!

http://sussisviktblogg.bloggplatsen.se

 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

2 november 2011 19:48

Hehe... jag nominerade dig, såg inte förren idag att du redan hade gjort det igår.
Jaa Blood in Blood out är ju bra, den glömde jag i min lista med filmer.
Krameli Kram

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se