minus83kg

Direktlänk till inlägg 28 november 2011

TRÄNING

Av Ana Fryksmo - 28 november 2011 21:13

Hur tränar jag?


Vanligtvist  så blandar jag lättare intensitets pass och  tuffare för att få bäst resultat men det finns oxå andra sätt att få fina resultat på ,beroende på  vilken träningsgrad man har när man börjar träna, det är tillexmpell lättare och snabbare att få bättre resultat om man är otränad än när man är vältränad. Sen e det beroende på hur stor muskelmassa man använder. Det är tx bättre resultat med stavgång än vanlig promenad eftersom man använder fler muskelgrupper.Hur länge man tränar har oxå stor betydelse.I bästa fall kan man redan se resultat de första veckorna men bäst resultat får man jo först efter några månader.Tänk på att om du alltid tränar likadant så får man också samma resulta och du ligger kvar på samma konditionsnivå,det är också viktigt att inte träna hur mkt som helst och även att göra på rätt sätt. Överträning kan leda till att man inte pallar trycket och lägger ner helt men också till belastningsskador som bland annat mina höftinflamationer som jag fått eftersom jag har svårt att begränsa min löpning ,det ända som det ledde till var att min löpning numera är väldigt begränsad och det är väldigt tråkigt för mig som älskar löpning. Vi vill inte heller belasta organ och få ökad sjukdoms risk, meningen med träningen är att man ska må bra och vara så frisk det går. Det flesta av kroppens organ anpassar sig till regelbunden träning väldigt snabbt .nog om detta för idag

god natt sov gott


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se