minus83kg

Direktlänk till inlägg 29 november 2011

Funktionellträning

Av Ana Fryksmo - 29 november 2011 15:00

   

Förkyld?!

fan vad störigt nu är jag nog lite förkyld igen,känns som om jag  är det jämt asså. Är trött och hängig med värk i mina höfter men ändå ska den här lilla chilenskan köra sitt pass i funktionell träning. Har jo lovat Kirsti att jag skulle ta hennes pass ikväll för flera veckor sen så det är bara till att tuta och köra och så får det bära eller brista. Som tur så e det mest styrka och inte så mkt konditionsträning,Så det blir inte så påfrestande för min kropp.

Det ska bli roligt att leda hennes pass ikväll och jag har gjort en ny skiva och satt ihop mitt eget pass så klart.

Jag hoppas att det är en kort förkylning .Sist vara det bara i 24 timmar.

Men nu behöver jag sova i ett par timmar och lysnna genom plattan så är jag säker som ny när det e dags att köra.

Jag har världens roligaste jobb,dock så kan man inte bara skippa träningen bara för att man mår halv dant,som man skulle gjort om man tränat för egen vinst, Det är mitt jobb så jag måste träna men jag avråder alla att träna sjuka och med halsont. Jag skulle själv ha hoppat om det inte varit mitt jobb. Det betyder dock inte att jag inte tycker att det ska bli skit kul.

Later

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se