minus83kg

Alla inlägg under november 2011

Av Ana Fryksmo - 23 november 2011 12:37

tjingeling


Igentligen så har jag inte så mkt att skriva om idag mer än att jag har kvinno värk från helvetet och vill helst bara sova och äta sött, Orkar inte träna men mnåste väl ta mig en promenad åtminstonde. Under perioden blir jag alltid lite nerstämd och nu är det massa annat som oxå spökar. Ikväll ska jag iaf på bio med en vännina så jag får ta två ipren och rycka upp mig


later

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 22 november 2011 17:48

Just nu så gå mitt humör lite upp och ner specielt efter begravningen men idag känns det bättre stersom jag vet att mina vänner kommer hem i helgen från chile,usa, frankrike och kina och vi ska samlas till helgen för att minnas och umgås så det känns bättre men det känns fortfarande yungt och overkligt,det känns som om han oxå skall komma hem och vara med till helgen iof så finns han jo i våra minnen men jag ni fattar. Så idag skall jag glädja mig åt att mina

vänner som lever kommer hem och det tänker jag fira till helgen om jag fixar det vill säga.

later

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 22 november 2011 07:50

God morgon


Det blev en riktigt bra träningsdag igår kväll trotts allt, 5km på löpbandet och så hann jag vara med i en kvart på zumban som jag igentligen inte alls skulle gått på.Till sist blev det spinning i 45 min och mina tjejer var jätte duktiga som vanligt. Det visade sig att min värk och huvudvärk berode på kvinno veckan och då kan man köra lika hårt som annars,fast värken hade försvunnit framåt kvällen. Nu ska jag ut och promenera med min fin fina vän Farah :)


later :)

ah

Av Ana Fryksmo - 21 november 2011 16:25

Som tur är så mår jag bättre nu,Men det har varit en lång och tuff dag dock ganska rolig.

Spenderade halva dagen på en utbildning i ekologisk kosthållning då malmö stad kommer att satsa på miljön. Trotts att jag vet att det är mkt skit i våran kost så blev jag väldigt illaberörd och tyckte att allting var väldigt sjukt. Det är så stört att våran mat innehåller ämnen som finns i sprängämnen bland annat. Och inte mindre läskigt är föhållande för djuren som behandlas som om de vore saker. Jo allt detta viste jag jo redan men det är sånt som jag inte går runt och tänker på jämt även då jag självklart försöker göra kloka val gällande min kost och har valt bort djur från min kosthållning sen 12 år tillbaka. Tycker dock att det är vettigt att kolla upp var köttet kommer ifrån och att man ska väklja krav märkt och svenskt kött. Min man äter kött och när han äter det hemma så är det bara svenskt.Likaså med fisken. Det handlar inte om att sluta äta kött och bara äta ekologioskt utan om att göra små små förändringar åt gången så vi gör en bättre planet för våra barn och barn men även för att uppnå wen bättre och friskare hälsa, vi kan alla göra nått litet bridrag åt våran miljö :)


Måst jo lite ship tjockt men har bestämt mig för att inte ställa in mitt spinning pass ikväll då jag kommer att ställa in på torsdag och måndag pga att jag arbetar kväll på mitt vardags jobb. Förhoppningsvist kan jag köra ett pass på lördag istället men det beror helt på hur jag mår. Förhoppningsvist vart det bara en morgon förkylning.


later

Av Ana Fryksmo - 21 november 2011 07:23

Vaknade med värk i hela kroppen och är ännu  tröttare än vanligt ,tror att jag ska bli sjuk men hoppas inte det. Men det skulle vara en förklaring till varför jag är så trött iaf. Som tur är så är jag fri tisdag och onsdag så jag kan kurera mig .

Just nu känns det som att huvudet kommer att sprängas och min kropp känns som bly men jag kan inte vara hemma från jobb,det går jo inte att sjuka sig en halvtimme innan man börjar :(


Av Ana Fryksmo - 21 november 2011 07:23

Vaknade med värk i hela kroppen och är ännu  tröttare än vanligt ,tror att jag ska bli sjuk men hoppas inte det. Men det skulle vara en förklaring till varför jag är så trött iaf. Som tur är så är jag fri tisdag och onsdag så jag kan kurera mig .

Just nu känns det som att huvudet kommer att sprängas och min kropp känns som bly men jag kan inte vara hemma från jobb,det går jo inte att sjuka sig en halvtimme innan man börjar :(


Av Ana Fryksmo - 20 november 2011 20:09

Tjingenling!


Har haft full upp hela helgen, igår var jag på utbildning i FaR som står för fysisk aktivitet på recept, det innebär att en patient av en eller annan anledning får FaR på recept och vissa gym har samarbete med sjukvården. Hälsans hus som jag jobbar på börjar få fler och fler motionärer som kommer med recept och för att kunna ge de bästa möjliga tränings hjälp och förståelse har vi då gått denna utbildningen. Jag tyckte att det var väldigt intresant och spännande, vi får vänta och se  på vad som händer på gymet och hur vi lyckas med vårt uppdrag men jag tror jo att vi lyckas galant :)


Idag

Idag blev det en snabbis på gymmet även då jag var trött och hade inte så stor lust igentligen men självklart blev det skönt efteråt. Sedann vart det dags att bege sig iväg och jobba och ja det gick också bra men snart ska jag knyta mig för idag för jag har en lång dag framför mig imorrn,hoppas att trött heten ger sig iväg och låter mig få vara pigg och glad .


god natt och sov gott sötisar


Av Ana Fryksmo - 18 november 2011 19:51

Lyft för lårets insida


ligg på vänster sida  på golvet. böj vänster armbåge och stöd huvudet i handen. Benen ska vara i rak linje och högra handen vilar på höger höft.

Böj höger ben och placera foten framför  vänster ben. Fotsulan ska vara i golvet.

Andas ut och lyft vänster ben. Låret ska lätta från golvet och benet ska vara rakt. Vinkla foten.Andas in när du för ner benet. Se till att benet inte vidrör golvet och lyft det igen. Försök  göra ca 16 lyft med varge ben.


Enkel ben lyft

Ligg på vänster sida med kroppen i rak linje. Böj vänster armbåge och stöd huvudet i vänster hand. Placera högra handen framför dig med handflatan i golvet.

Böj vänster ben under dig och lyft det högra så högt du kan medan du andas ut. Håll benet stilla och så rakt som möjligt, och räkna till två. Sänk benet igen men låt det inte nudda marken. Lyft igen. Försök lyfta ca sexton ggr  med varge ben.


god natt och sov gott sötisar


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se