minus83kg

Alla inlägg under november 2011

Av Ana Fryksmo - 10 november 2011 18:02

Igentligen så är jo detta en kost och träningsdagbok och inte en gnäll dagbok men jag är vekligen jätte frustrerad över allt som hände på begravningen,En av mina bästa vänner som jag känt i hela mitt liv begick ett stot misstag som kostade honom livet och folk bråkar, han hade inte haft kontakt med sina föräldrar på 14år då de inte kunde acceptera hans läggning men plötsligt ska de bestämma att det ska hållas en religiös begravning fast han var atteist och så ska de ljuga för alla om sånt som han har kämpat för och stått för i hela sitt liv. De höll öppen kista fast han var själv livrädd för öppna kistor och döda människor. De påstod att han hade en flickvän fast han aldrig gillat tjejer ,de bråkade med alla hans vänner och de som blev hans familj med tiden och förnekade de att ta farväl, De tjafsade och bråkade med familj och vänner fast det var en helig dag. Jag är så ledsen att allt blev som han inte hade velat,man kan tycka att hans död borde ha fört hans familj och vänner närmare och inte tvärtom. Jag skäms över att ha deltagit i detta övergrepp mot min vän och önskar att jag stannat hemma och sörjt i sällskap av min föräldra och våra vänner i stället för att ha varit på denna respektlösa teater föreställningen. Och till de som  jagar bort sina barn pga av religion eller sexuellläggning ,skäms på er väx upp och sluta var så okunninga en dag förlorar ni era barn och då är det för sent och förästen det e inte era barn det e fel på!

Det mest knäckande var att min vän har sysslat med kampsport så länge jag kan minnas men fick inte med sina guldhanskar i graven som alla som känner honom vet att han hade velat oh nej för det var inte lämpligt enlig hans mor.

Jag är förtvivlad och knäckt och det vill inte säga lite skulla kunnat ha sagt många fula saker men pga av min mamma och uppfostran lämnade jag senariet så fort jag kunde och bet ihop men detta kommer inte att stanna så .


jag är knäckt och bryr mig inte om någon med sådana fördommar blir stött, för då behöver de inte läsa min blog för jag står över all form av fördommar som kan skada andra människor.


>RIP My friend

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 10 november 2011 16:24

tjenixen

jag är väldigt trött och tråkig,är helt slut efter en begravning där alla var ovänner med alla och betedde sig illa mot varandra,vissa människor har ingen respekt ens för de döda och det gör mig trött och illamående, ikväll blir det spinning så jag får avreagera mig lite på cyckeln. nu tänker jag sova och sluta gnälla

later

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 8 november 2011 15:10

Jag försöker att äta lite men ofta och försöker få i mig alla närings ämnen, jag tror på ren allsidig kost på så sätt kan jag känna, att jag kan leva så resten av mitt liv men det är klart att jag slarvar ibland och äter mer eller mindre vissa dagar och under mensen får jag alltid ett socker begär som jag ju oxå tillfredställer för annars blir jag så frustrerad om jag förbjuder mig själv. Dock så verkar det funka för jag håller min vikt relativt jämn. De dagar då jag tränar extra hårt så brukar jag inta 1-2 prteindrinkar ,jag dricker även laktos fri mjölk varje dag och så är jag Vegetarian sedan 12 år tillbaka. Jag aktar mig väldigt noga för att banta men håller igen lite då jag lägger på mig några extra kilon men försöker axeptera min vikt som är ralativt normal ca 65kg plus minus 4 kg. Jag har hållt min vikt i snart sju år.


Exempel på hur en träningsdag kan se ut rent kostmässigt


Frukost: havregrynsgröt med mjölk och 1 kokt ägg


mellanmål: Frukt

lunch: bakad eller kokt poatis med quorn röra 1glas mjölk


mellanmål: 1 knäcke macka med keso och nån grönsak


middag: Het böngryta


mellis: proteindrink


later

Av Ana Fryksmo - 8 november 2011 08:52

morning


Sitter här och funderar på att stiga upp,jag ska ju träffa min vän Andrè som nyss kommit hem från japan

vi har inte träffats på ett tag så jag måste göra vid mig så han inte ser att jag har varit så nere så jag måste platta håret och sminka mig kanske även ta på mig annat än träningskläder,Har väl inte varit så intresserad av att vara fin dessa två veckor men man kan inte bara sörja de som gått vidare till nästa liv utan oxå välkomna de som kommer hem igen.Andrè håller på med musik och varit i japan för att göra sitt namn känt

Normalt sätt så brukar jag ta en riktigt lång löptur eller boxas när det är jobbigt men pga min vad så har det inte varit tal om det men nu mår min vad mkt bättre och efter coren och vattengympan så får vi se om den orkar med lite zumba

kanske det blir lite mkt men det är jo så ja är allt eller inget :)

later

Av Ana Fryksmo - 7 november 2011 21:36

Tjingeling


Då vart det måndag och spinning på schemat och mina tjejer rockade så klart för att de är jo bäst! Själv har jag haft problem med min vad som jag skadat förmodligen i en match eller nått,tyvärr så gör det fortfarande ont kunde dock dölja smärta under passet och köra på normalt men jag kan dock inte springa eller träna boxning/mma på nårra dar tyvärr så jag får fortsätta massera med liniment och be alla högre makter att det ska avta snarast.

På torsdag morgon e det begravning för min vän vars kropp nu e hemme från utlandet,man får äntligen nån form av avslut på det hela. Är som sagt inte på topp än men jag kommer dit igen, nu ska jag sova lite och återhämta min kropp


god natt med er  :)

Av Ana Fryksmo - 6 november 2011 06:11


                                            


morning!

Jaha då¨vart det dags att jobba igen och jag som ville sova lite till, aw well man kan inte få allt här i livet :)

Tyvärr så har jag fortfarande sjukt ont i vaden så det blir att vila från träningen idag oxå men jobbet blir det ingen vila ifrån he he.


måste dra

later

Av Ana Fryksmo - 5 november 2011 12:01

God middag


jopbbar 8-20 så just nu har jag timmar och ska vila upp mig men jag tror att jag sträckt vaden eller gjort mig illa för det gör sjukt ont i den så gubben ska åka iväg och skaffa liniment. Jag tycker att linimen är jätte bra och funkar till alla min sportskador ,nästan iaf:)

För övrigt så har jag vilo dag från träningen men det kan hända att jag försöker ta en liten promenad för att sträcka ut vaden riktigt,Jag är nästan alltid ifarten och på väg någonstans så det skulle vara fruktansvärt att inte smärtan släppte

Jag är sjukt sugen på att boxas och hoppas på att kunna göra det imorrn så jag håller tummarna riktigt hårt.

Aw well BRB


Av Ana Fryksmo - 4 november 2011 20:17

tjo


Det gick alldelles utmärkt med träningen idag,kvinnorna var riktigt duktiga och ur gulliga och när jag väl började köra så försvann all nervositet och allt flöt på som om jag inte gjort annat än att hålla pass i funtionellträning.

Se där,här har jag gått och nojat helt i onödan,jag blir lite trött på mig själv när jag blir sådär osäker och nervös men som sagt jag hade väl inte varit mänsklig om jag inte blivit nervös. jag vet jo att jag kan min sak och det bra men det är jo lite speciellt när man utlämnar sig själv sådär åt så många människor men jag jobbar på att bli självsäkrare och tänker inte hindra mig själv från att att göra sånt som jag älskar bara för att det känns lite jobbigt och där med basta!

Nu blir det förmodligen 2 vilo dagar från träningen men jag är inte helt säker än.


later

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se