minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 december 2011

tisdag

Av Ana Fryksmo - 20 december 2011 05:03

God morgon

Vikt vikt och åter vikt,som jag har berättat tidigare så har jag hållt min vikt någorlunda i ca 7 år och jag skulle aldrig vilja gå tbax till att vara så överviktig men det har inte varit någon dans på rosor att vara normalviktigt heller.

Sedan viktminskiningen drabbades jag av pressioner som kommer och går,visserligen så har jag en någorlunda bra period även då det går upp och ner. Jag äter normal mängd mat och intar ett kalori intag på ca 2000-2500 beroende på hur mkt jag tränar ,hursom helst så försöker jag inte gå ner i vikt fast jag gärna vill men jag vet att det räcker vet oxå att jag inte är smal men normal. Detta är fakta som jag har på svart och vit och jag går på mina astma kontroller tar de vikt också. Men mina tankar kan bli väldigt mörka och negativa när jag mår dåligt, jag tänker att jag borde går ner i vikt för jag e jo extremt fet så jag inte ens få plats i spegeln och jag tänker att jag förmodligen kommer att spricka,vägrar köpa kläder för jag förtjänar de inte. Vad jag vet och vad jag ser stämmer inte överens och det är jag fullkomligt medveten om ,jag är liksom inte dum men vad jag vet är logiskt tänkande finns liksom inte just då. Jag försöker tänka annorlunda försöker ta en kläning i storlek 38/40 och jämför men storlek 58/60 men det hjälper i heller. Kompisarna ringer och undra om jag ska gå i stan med de eller ut och ansa men jag vill inte för jag vill inte utsätta folk för att behöva se mig och ta upp deras plats ,vill heller inte bli utpekad och utskrattad så jag stannar hemma och glor i spegel och mår ännu sämre. Men jag äter normal passar mig jäkligt noga flör att banta för jag vet att min vikt är normal visserligen det bör väga max enligt bmi tabellen men den är normal .har 38-4 i strorlek ibland 42 och det är helt normalt när man är över 30. Mitt medvetande är det inget fel på och tack vare den går de dåliga dagarna (perioderna) över igen och jag får tillbaka min livs glädje ,ser mig i spegeln och sr en frisk och gjlad tjej som kämpar för att må bra och vara frisk . Naturligtvis så e jag medveten om att folk skiter i mig,inte har de tid att glo på mig om jag är tjock eller smal ,jag tittar ju inte på andra människor dessutom så är driven snäll och har ett gott hjärta och det är det som räknas i långa loppet. Jag haft haft en dålig helg men jag sköter mat och träning ändå

jag vet om att detta inte är normalt tänkande och jag känner bara så i perioder ,träffar en psykolog vid dessa tider.

Ibland så försöker jag gå ner i vikt och det är enbart när jag går upp några kilon,ör övrigt så försöker jag äta nyttigt 80 procent av mitt liv och onyttigt i 20  procent

 Man ska ta tag i sin vikt om man är överviktig i första hand för att må bra och bra bättre hälsa sen att man blir "finare är bara ett plus!!


<3

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

20 december 2011 08:15

Hej gumman!
Jag vet precis hur det känns!
När man varit så pass stora som du och jag så ser man ju inte själv förändringen på samma sätt som andra gör...
Det där med att dansa ute är inget jag gör heller...går aldrig till dansställen för jag skulle bara känna mig uttittad, men däremot kan jag dansa på klubben dit jag går, de har inget direkt dansgolv utan man får göra sitt eget dansgolv :p då kan jag dansa! Och på den klubben så är det ingen som bryr sig! Man får lixom vara sig själv! :D
Det här med kläder är jag likadan som du med, jag kollar på 58/60 eller den STÖRSTA storleken som finns, men fick en tröja för nån vecka sen av en vän, den var 42 i och jag kunde ha den men innan sa jag att den kommer jag aldrig i! Men det gick! :D
Vi är "blinda" för vår egen förändring.

Alla har vi upp och ner perioder...men du vet hur mycket jag beundrar dig!
Du är så himla duktig!
Många kramar till dig! <3

http://sussisviktblogg.bloggplatsen.se

 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

23 december 2011 21:41

Du är så duktig och fin, att du skall ha sådana tankar är inte bra. Bra att du får hjälp av någon med detta. Jag är under min vikt resa och har lika mycket att gå ner som du har gjort. Jag vet inte om jag kommer ha samma problem...
Många varma kramar...
Ha en trevlig jul <3

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se