minus83kg

Direktlänk till inlägg 25 januari 2012

natt

Av Ana Fryksmo - 25 januari 2012 02:33

Insomnia


Ah men normalt att somna ftrax efter sju på kvällen och vakna kl 2 helt pigg och klarvaken.min enda tanke e  hur e hela fridens namn ska jag lyckas somna om, men jag har inte den blekaste aningn. Jag går upp och nördar mig vid datorn en stund, hänger lite på funbeat och facebook och varför inte ut på bloggen och plåga läsarna lite hehe.

Vaknade skit hungrig men vill igentligen inte äta mitt i natten så valet blir enkelt då jag inte gärna går runt och e så hungrig så jag vill äta allt jag ser så jag kokar mig lite buljong och smuttar på den så min mage känner sig lugn och snäll

så fick det bli idag ,ja det  hade funkat med en liten frukt oxå men nu ville jag ha nått varmt.

Jag är ingen sån person som väljer bort maten när jag är hungrig men jag försöker välja de bättre valen och så försöker jag fråga mig själv om det är verkligen hunger eller om det är törst kanske kan vara nån annan känsla som spökar som min kropp tar fel på , när jag väl har bestämt mig att det är hunger så äter jag oftast med måtta men jag äter,det spelar ingen roll vad kl är  för i slutändan är kalori in och kalori ut som är den avgörande faktorn.


Igår

Igår blev det en bra dag till slut och jag som trodde att det skulle bli migrän för hela slanten, fikade med min fin fina väninna som är höggravid,inte setts på ett tag  så det var jätte fint att träffa henne men sin finaste mage och lille/store gosse.


En sväng på gymmet hanns det oxå med, där jag sprang ifrån bekymren lite och ja som skrev tidigare från sura människor,eller jag sprang inte ifrån bekymre men det är det bästa sättet att hitta lösningar på för mig iaf

eller bara tömma hjärnan på. Sprang på löpbandet och vid bandet brevid sprang en hurtig liten donna som utmanade mig hela tiden ,hahah som den nörden jag är hakade jag naturligtvist på och jag höll på att dö som tur e så var hon inte heller så snabb men det var tufft och hårt men skit rolig,växlar några ord efter bandet, och så pumpade jag lite vikter inget speciellt bara lite sporadiskt för att göra av med alla mina agressioner.

Väl hemma så satt jag mig vid soffan och somnade sött för att vakna  upp nu :)

Nåja jag har jo sovit i många timmar men det hade varit trevligt att sova lite till


later

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se