minus83kg

Direktlänk till inlägg 26 januari 2012

kuledul

Av Ana Fryksmo - 26 januari 2012 16:55

tjaix


Men ah,jag har varit i stan och köpt en pulsklocka min första faktiskt,jag tycker alltid att saker som tar energi från mig är lite meningslöst och ha men nu blev jag fett sugen på det. Lite skumt att jag blev så sugen på en nu jag menar för att par år sedan sprang jag sjukt mkt då kanske det skulle ha varit roligare nåja hur som haver så har jag en nu men tyvärr har jag nog varken tid för att springa eller cykla i helgen då jag har sjukt mkt att göra och gryma arbets tider men jag får se om jag kan hitta en liten lucka annars så får jag väl vänta tills måndag :(


Tog en sväng in på schock och köpte lite kläder som jag bara inte kunde motstå, skäms igentligen för att jag gjort av med så mkt pengar men ja va fan man lever bara en gång. Jag har inte shoppat på väldigt länge då jag har mått dåligt och varit missnöjd med min kropp men jag kan ändå inte göra nått åt det, Jag är enligt logiskt tänkande nöjd med att vara kurvig och orka träna för att det är roligt. Jag försöker inte gå ner i vikt utan bara axeptera att jag ser ut så här och det viktiga är att min vikt är hälsosam och att jag mår bra. Just nu mår jag hyfsat bra och känner mig normal så jag får vara glad så länge det varar.

Antar att detta inlägget låter  negativ men den är positiv som tusan för jag känner mig levandes igen och tänker fan inte låta nån tramsig depression dra ner mig hela vägen och så är det bara för nu jävlar är jag på väg tbax :)


later <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se