minus83kg

Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

trötter

Av Ana Fryksmo - 27 januari 2012 20:33

Tjingeling


Jag har haft en tuff dag med två styrkepass på raken och en jobbkväll och nu är jag ganska trött,tror att jag kommer att ta sklut på kvarg och keso produktionen hehe. Jag har en tuff och lång helg framför mig och jobbar olidliga tide så jag tror att träningen kommer att vila ihelgen. Tyvärr har nån sabboterat mina däck till min cykel idag så jag kommer nog inte att cykla heller,skit taskigt att ska min vackra cykel då den inte har gjort nått för att förtjäna detta :(

Jag blev mkt ledsen över detta sabbotaget,fattar inte varför man ska fördärva andras saker. Jag har jobbat hårt för min älskade cykel. Jag fattar att jag låter super töntig men jag tycker mkt om den.


Ang pulsklockan


Naturligtvist så kunde jag inte vänta med att prova den så jag körde crosstrainern hemma i 1timmes tid igår fast jag igentligen var trött men har man en ny rolig leksak så måste den testas helt enkelt,jag hade den även på mina styrke pass idag ,jätte kul :) Fattar inte att jag har dissat tanken på pulsklocka tidigare nåja jag är lite som jag är bara haha ha . Mina pass var jätte roliga och jag hade sjukt mkt folk inget jag är riktigt van vid då min spinning grupp inte är så stor,jag har jo inte överdrivet många cycklar så att säga.


Nä nu får det räcka för idag,önskar alla en trevlig fredag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se