minus83kg

Alla inlägg under januari 2012

Av Ana Fryksmo - 23 januari 2012 11:38

Tjingeling


Dags att jobba kväll så jag får ställa in spinningpasset ikväll,det är lite tråkigt men jag får köra dubbelt så hårt på onsdag så det är inget att göra åt den saken. Jag passar på att ta en vilo dag från träningen helt även från min fina cyckel,känner att min kropp behöver vara lite inaktiv bortsätt från jobbet vill säga så jag kan ha ny energi och nya krafter imorrn. 


Nu måste jag göra vid mig så jag kan ta mig tiull jobb 

later

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 22 januari 2012 10:54

tjingeling


Snacka om en rolig träningsdag, jag gick upp kl 8 med Andreas och hakade på till gymmet! Jag sprang 5km på bandet och pumpade lite vikter men framför allt så tog jag mitt rekord i stela marklyft med hela 60kg, ja ja jag vet att många tar mkt mer men jag tävlar bara mot mig själv och kanske lite mot Andy även om det är omöjligt :P


Angående biggestloser så kvittar det vad folk säger om programmet jag tycker att de alla är en stor inspirationskälla och extremt duktiga, jag är mäktigt imkponerad och så är det bara. Svenskar är bara inte lika extrema som amerikaner och det är en positiv grej enligt min mening, hade varit kul och se nån uppföljning ang deltagarna.

 

Ana

later

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 21 januari 2012 22:47

   


Min bike e precis som mig extrem och cool .......................hihihi

Av Ana Fryksmo - 21 januari 2012 18:16

tjenixen!


Har suttit och kollat på biggest loser sverige och fy faan vilka fantastiska människor,det e helt sjukt att man kan gå ner 15kg på en vecka och orka träna så hårt när man har så mkt övervikt,Jag var absolut grym som var så iskall och rockhard som jag var men 8kg var min absolut högsta siffra att gå ner på 1 vecka och det var första veckan och aldrig mer hehe. Det är sjukt tråkigt att se att de blir så besvikna som de blir när de går ner 2 kg för 2kg på en vecka är extraordinärt i min mening. Jag kan bara säga att jag är sjukt imponerad av alla deltagarna.  Framför allt att det fixar det jag gjorde på 3år under kortare tid. All min heder till deltagarna dock så tycker jag inte att det är nått vi vanliga dödlingar ska sikta på ,snabb viktminskning asså.


min egenträning

Jag är fett nöjd med min egen träning trrotts att jag inte klara av att springa fort eller köra backträning men det viktiga är att min joggning börjar bli ett faktum igen utan vidriga smärtor i höfterna,så nu gäller det att vara försiktig och inte överdriva hastigheten för jag springer hellre än inte alls,la in ett chysst styrkepass med min fin fina polare Jenny som även är min kollega på hälsanhus. Passar på att gratta henne till sitt pt certikat :)


later :)

Av Ana Fryksmo - 19 januari 2012 11:37

Godmiddag


Shiit vilket tryck jag hade på spinningen igår jag hade smock fullt och det var jo lite överväldigande men fett kul,  Vi håller på med lite omorganisering på hälsanshus som ju inte är ett vanligt gym. Så nu få jag en egen spinningsal!!!
hur kul är inte detta på en skala?!  :)

Att jag kallar det för min sal och mina cyklar och min grupp innerbär jo inte att de är mina utan mer att det är bara jag som leder spinningen där så då tillåter jag mig att att kalla det mitt fast det innebär jo inte att det är så.

Jag har lett mitt pass i några månader nu och börjar få ihop en fast grupp, den är dock liten och vi räknar inte riktigt med några stora resurser på cycklar men nu har jag fått fem nya cycklar och jag känner mig som ett barn på julaafton :P Sen att tjejerna/kvinnorna kämpar på som tusan blir jo ännu mer taggande, Jag älskar mitt jobb på hälsanshus :)


Dagens träning blir 2 cyckelturer 7 km st


later   


Av Ana Fryksmo - 18 januari 2012 09:12

God morgon :)


Gubben slet upp mig kl 06.00 då jag tjatat bönat och bett om att bli väckt och få följa med och springa tidigt på morgonen eftersom jag har spinningen ikväll,så hade jag lätt kunna försumma löpningen om vi inte kom iväg tillsammans. Efer hårt arbete för Andreas så kom jag iväg ,joggade nog sovandes de första två kilometerna "hahaha" nåja tog mig genom mina 5 härliga km och nu är jag pigg och glad,funderar dock på att njuta av min dag genom att chilla fram tills ikväll då jag ska köra så det ryker på den nya cycklarna :)

later

Av Ana Fryksmo - 16 januari 2012 16:52

Tjingeling


Tog nu riktigt riktigt snabb promenad på 7km efter jobb ock min kropp vill bara springa iväg men jag behärskade mig och powerwalkade hela vägen,som sagt det är smart träning som gäller. Det står inte löpning på schemat förrens imorrn så då får jag vänta till imorrn då.


Sitter och längtar till kvällens jobb pass,har fått 4 nya cycklar och de kassa har blivit lagade så jag jag är riktigt taggad inför kvällens spinningspass. Jag har en liten grupp så det är viktigt att cycklarna är hela och ordentliga för att kunna träna riktigt hårt och skonsamt. Har slängt ihop en fett bra platta och min skuldra känner sig snäll och glad så ikväll blir det bara pepp som gäller :)


Nu ska jag chilla före spinningen :)


Av Ana Fryksmo - 15 januari 2012 12:21

Tjingenling


Oj oj upplever att jag inte har så mkt tid över alltid,då jag av någon skum anledning har mkt att göra men jag kan igentligen inte sätta fingret på vad  det är som är så tidskrävande. Bloggen blir ju lite lidande när det är så tyvärr ,av någon anledning så är det lättare att komma ihåg och hinna med facebook

Min skuldra börjar kännas bättre men gör fortfarande ont så jag tar det lugnt och tar en lång cyckleltur och en eller två powerwalks :)

Måste dra

late ;)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se