minus83kg

Alla inlägg under januari 2012

Av Ana Fryksmo - 13 januari 2012 06:02

 

Ja är smått irriterad eftersom jag har skadat min skuldra,vet inte hur men skulle tippa att jag lyft fel på vardagsjobbet. Idag skulle jag igentligen leda funktionell/styrka men kollegan och väninan >Kirsti får gå för mig

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 12 januari 2012 15:20

 

 
ANNONS
Av Ana Fryksmo - 11 januari 2012 16:58

Åh

Äntligen bbörjar jag komma igång med mitt joggande och jag hoppas verkligen att mina höfter håller nu för som ni vet så älskar jag att vara ute och jogga iof så gillar jag konstigt nog att springa på bandet också, hm har aldrig påstått att jag är normal :P. Jag fattade efter många om och men att jag var tvungen att göra en längre paus från löpningen och satsa på annan tränig eftersom mina höfter helt enkelt inte höll pga förslitningskador,tråkiga piller och kortison sprutor e inget jag uppskattar precis. Nu så har jag insett att jag måste träna smart, skita i tider men satsa på distans ,äe jo ett bra sätt.

Självklart vill jag springa några lopp  även i år och som vanligt bara för att det är kul och bara faktum att jag fixar sträckan och folkmängden gör mig till awsome!!!

Jag gillar all typ av träning som min kropp klarar av att göra men löpning och kampsport är det jag gillar bäst men det har fått ligga på is ett tag, inte helt å hållet dock  har ju hållt löpningen lite sporadisk men inte mer än 5km åt gången.

MMAn har jag dragit ner på drastiskt från 5 dar i veckan till två och då min barndomsvän och tränare gick bort så går jag inte längre några matcher och kommer fm inte att göra det mer heller men självklart så kommer jag att träna mera och gå vänskaps matcher om min kropp tillåter det.


Idag blev 5km på bulltofta och det kändes fantastiskt bra nu måste jagduscha för ikväll har jag mitt spinningpass som rockar riktigt hårt!!!
Spinning är skonsamt och jäkligt kul :)

Av Ana Fryksmo - 11 januari 2012 06:02

God morgon alla fina :)


Då var det bara dag att göra sig i ordning och cykla iväg till jobb,jag har förträngt att jag har en fin och härlig cykel då det har varitt kallt och grått, ja även vått och har jag tänkt på det så har jag skyllt på att jag inte har några cykel lampor, men nu e det slut på maskandet. Hur kan man glömma att det e så gött och smidigt att cykla plus att det är en perfekt vardagmotion.


Dagens träning blir Spining och löpträning

later :)

Av Ana Fryksmo - 10 januari 2012 22:02

Missar

oj oj lilla jag har haft mkt att göra och stå i och många saker att memorera i mitt lilla söta huvud,så tyvärr halkar bloggningen lite efter men jag finns liksom ogräss kvar i all evigeternas evighet :P.

Som ni vet så är jag vegetarian och ni som inte vet det får reda på det nu,iaf så har jag lagt ut lite bilder på hur vegetariska dock extremt enkla rätter kan se ut. Med detta vill jag visa att vegetarisk mat är väldigt fräsch ovh god

och gör man rätt så väldigt nyttig. Mitt råd är vitaminrikt protein rikt och ja själ drar jag ner på min kolhyrat intag ganska mycket när jag inte tränar men tränings dagar äter jag normala portioner av det så klart. Jag ska inte förvirra någon för jag vet att grönsaker innehåller kolhydrate rmen de tar jag aldrig bort.
Nu försöker jag inte få er alla till att sluta äta kött utan visat bara att det finns andra alltrnativ och bara så där kanske s kanske  så vill ni som är kött ätare testa på en ett par dagars köttfritt men det är helt upp till er själva fast vegetarisk mat kan vara fantastisk god och framför allt nyttig, Jag äter ganska mkt själv specielt när jag tränar men håller det mesta kalorifattigt. En allsidig kod rekomenderas stark av mig i alla lägen

kicka in på slv om ni vill vete kalorier osv


Träning

Igår tränade jag latino eplotion med bästaste Emeli och ah djag diggar henne fett grym å så s det bara sen att jag är en boxar tjej kan vi jo låtsas bort ,det viktiga är att aldrig ge sig och jag ger mig aldrig så även om jag ser lustig ur så dör jag ju inte eller hur :)
ett par timmar senare var det dags för mig att leda mitt spinnings pass och tja jag är jo lite små tuff mot mina tjejer oxå och de rockar fetast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagensträning blev en liten cyckeltur på14km utomhus


nehe som den gamla tanten jag är så måste jag nanna så godnatt och sov gott <3

veg

Av Ana Fryksmo - 10 januari 2012 11:46

 

     


Av Ana Fryksmo - 7 januari 2012 21:54

Vaknade tidigt drog till skogen med gubben och efter  några om och men så sprng vi sju kms slingan därute och det var tungt och backigt.blött och geggigt men vi tycke att det kändes fint till slut trotts att v var blötta och nerskätta med gegga

hahaha sönt att man e barn så länge man lever. Jag har bestämt att det är ljuvligt med löpning oavsätt tid eller ålder typ så jag kämpar vidare pag att de e så jädrans roligtlater sötisar

Av Ana Fryksmo - 7 januari 2012 06:11

Åh lördag morgon

Har äntligen sovit så gott som en hel natt men,typiskt så vaknar man kla 06 på morgonen trots att det är en fri dag

ah well inte mkt att göra vid det ,bara till att hitta på något spännande att göra ,kanske ska gå igenom min garderob lite även då det är ett evighets jobb :(


Jag hoppas hoppas på att det blir fint väder så jag och Andy kan dra till bokskogen och jogga,borde igentligen passat på att sticka dit igår men det stod styrka på hans schema och vila på mitt,jag försöker hålla mig till min träningsplan så att jag kan komma iform utan att bli ännu mer skadad för då blir jag skit ledsen.


Har haft två perfekta träningsveckor men kan iof inte klaga på min träniing i vanliga fall ,det är bara det att jag har börjat träna lite mer strukturerat och drar ner på min mma träning som jag iof inte brukar skriva så mkt om ,varför vet jag igentligen inte ,jag tränar jo mma/boxning 2-3 dar i veckan men av någon anledning så skriver jag sällan om det ,kan bero på att det är jobbigt att formulera mig. jag tror att om jag drar ner lite på det så kanske min kropp återhämtar sig fortare f4rån löpninge ,fast detta gäller bara tills jag kommit igång och min kropp har vant sig vid löop igen. Jag ber till hela min kropps gud att låta mina höfter hålla sig friska ett bra tag :)


Later   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se