minus83kg

Direktlänk till inlägg 10 februari 2012

fredag

Av Ana Fryksmo - 10 februari 2012 14:18

tjingeling


Idag hade jag två pass efter varandra med styrka och funktionell träning ,har ändrat mitt första pass lite så det var riktigt kul att köra och alla kvinnorna var nöjda så det är fett kul :)
Sen var jag bara tvungen att köra cross fit och en av tjejerna ville gärna prova och utmana sig själv och även mig så vi körde ett bra tag men nu e min kropp väldigt nöjd men tänker fundera angående vardags promenaden för jag e inte alls sugen på det just nu . Idag lyckades jag med min 200 armhävningar 100dips och 500 situps och en massa annat smått och gott men detta har jag haft som mål att klara denna veckann så det är bara att ändra målet hahaha ella ja jag ska jo klar av att göra 100 vanliga armhävingar men jag tänker ta det lungt liksom ,ingen stress för som sagt så vill jag att det ska vara rolig och inte tvunget :)


Fick ett par shape ups skor i tidig present och visst tyckte jag det var roligt,har dock aldrig funderat på att skaffa sådana och så har jag tänkt att det var ett jäkla trams men hur som haver så gick jag  ca 5 km i de i förrgår och det var tungt eftersom de väger lite och då de är rundade så måste man ha rak hållning . Det kändes l i rumpan och i låren och sedan fick en satans jädra träningsvärk. Visserligen så tänker jag inte sluta träna på gymmet eller sluta träna låren  bara för jag har shape ups  :P men jag ska absolut använda de lite då och då. De är  rätt så stora och klumpiga så de e inte så smidiga att ha i handväskan men de är jätte roliga att använda så jag ska använda det när jag utgår  från hemmet :) Och ja jag är en sån tönt som ofta har gympa dojor i min väska för man vet jo aldrig om man vill gå långt eller om vädret är trevligt och det sprattlar i benen dså måste man ha bra skor att gå i :P


Ne nu ska jag maska i ett par timmar och göra absolut nada


later
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se