minus83kg

Direktlänk till inlägg 17 februari 2012

Fredag

Av Ana Fryksmo - 17 februari 2012 02:52

Tjingeling


Livet är bra mkt lättare idag än det var igår trotts att jag inte kan sova, min kropp värker inte lika kraftigt dessutom så  behöver jag inte röra på mig och få ännu mera ont i fötterna men framför allt så slipper jag prata med människor och misstolka allt de säger. Man kan nog påstå att jag är lite överkänslig under min period, tar åt mig väldigt hårt det folk säger och överanalyserar allt som oftas och det är inte helt främande att jag misstolkar det mesta. Jag kan börja gråta utan anledning iof så har jag oftast absurda smärtor de två första dagarna. Idag ska jag försöka röra på mig och möjligen dra till gymmet ikväll. Jag mår alltid så mk bättre efter att jag har motionerat men det kan vara väldigt svårt att komma iväg under denna veckan och så kan det även vara svårt at låta bli att äta onödga saker så som sötsaker speciellt choklad men det gäller att försöka att inte överdriva nårgra konsumtioner och ge mig fan på att träna så ska det lösa sig

Hoppas att mina fötter håller sig fina under dagen så jag slipper svullnaden för då är det bra mkt lättare att komma iväg ikväll :)


nå ja ska göra ett tappert försök att sova ett par timmar före jobb


later


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se