minus83kg

Alla inlägg under februari 2012

Av Ana Fryksmo - 7 februari 2012 19:31

tjingeling


Fick tränat igår men idag vet jag inte riktigt om jag orkar,känner mig fortfarande öm i kroppen och är lite smått uttorkad.  Igentligen så vet jag om att min kropp behöver vila idag så det är väl bäst att lyda den så att den inte straffar mig en längre tid. Idag så har det varit en tuff arbetsdag men mkt spring och jag är inte riktigt med i svängarna känner mig trött och trög ,självklart gjorde jag mitt bästa på jobbet men nu är jag jo bara en sliten pannkaka. Ska nog käka lite kvarg med honung och gå och lägga mig. Så jävla trist att min hjärna e piggare än min kropp :P

God natt och sov gott :)


ANNONS
Av Ana Fryksmo - 6 februari 2012 13:17

Äntligen måndag


Känner mig trött och sliten,febern har härjat fritt hos mig förra veckan och har varit mer eller mindre orkeslös ,lite promenader har jag fått in och slutligen en jogg tur dock lite för tidigt känner jag men men gjort e gjort. Ikväll har jag spinningen får se hur pass hårt jag orkar köra nåja ivilket fall som helst så ska det bli roligt. Har laddat med lite extra c vitaminer och proteiner för att läka fort . 

Nu ska jag ta och vila upp mig så jag orkar med kvällen :)


later

ANNONS
Av Ana Fryksmo - 2 februari 2012 18:20

Tjingeling


Har en riktigt b ig vecka med feber och utmatning ,tar dock promenader i den mån jag kan eftersom min doktor tyckte att det var lämplig pag min astma,hon e väl lite rädd för lungiflamation som jo gärna håller mig och min kropp i sällskap

Har sovit övriga dagen och tänker skita i nyttigheter fulltstycke och kränga glass och godis .

Jag antar att detta betyder vilovecka, Ha ni en go och mysig sådan


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se