minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

söndag

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2012 05:46

tjingeling


Åh äntligen söndag och snart dags å jobba men när dagen e slut är det Ana helg och då är jag fri i ett par dagar,kan inte riktigt neka att det ska bli gött med lite ledighet. Mitt psyke är trött och vet att det bara är några veckor till semestern så den längtar dit riktigt mkt. Det är alltid så när semestern närmar sig ,dagarna blir långa och jag blir mkt tröttare än vanligt. Det innebär inte att jag är deprimerad eller nått,det är mera att jag har ett väldigt psykiskt ansträngande arbete och de tar väldigt hårt att vara pedagogisk men det är samtidigt väldigt roligt.
Det är ganska kul att jag har två arbete som är så lika men samtidigt skiljer sig helt,nåja kul eller inte så längtar jag till semeastern i vilket fall .


Idag har jag lite av ett Ilands problem ,VAD SKA JAG TRÄNA ?!


later :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

:)

Av Ana Fryksmo - Söndag 24 sept 21:48


Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 22 sept 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Av Ana Fryksmo - Måndag 11 sept 05:54


Ja då var man uppe i okristligt tid och bygger lite muskler. Ben och rump träning står på mirgon schemat,i eftermiddag blir det 7kms cykel tur :) Lycka till med träning Peace out ;) ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 06:05


Av Ana Fryksmo - Fredag 8 sept 05:59

Morning sweetys Jag är fan ingen morgon människa det ska gudarna veta men jag är träninng freak och makeup junkie så går upp 4.30 när jag börjar 0700 tränar rygg och mage (funtionell träning) dock bara en kvart men det räcker för att jag ska må br...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se