minus83kg

Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

söndag

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2012 05:46

tjingeling


Åh äntligen söndag och snart dags å jobba men när dagen e slut är det Ana helg och då är jag fri i ett par dagar,kan inte riktigt neka att det ska bli gött med lite ledighet. Mitt psyke är trött och vet att det bara är några veckor till semestern så den längtar dit riktigt mkt. Det är alltid så när semestern närmar sig ,dagarna blir långa och jag blir mkt tröttare än vanligt. Det innebär inte att jag är deprimerad eller nått,det är mera att jag har ett väldigt psykiskt ansträngande arbete och de tar väldigt hårt att vara pedagogisk men det är samtidigt väldigt roligt.
Det är ganska kul att jag har två arbete som är så lika men samtidigt skiljer sig helt,nåja kul eller inte så längtar jag till semeastern i vilket fall .


Idag har jag lite av ett Ilands problem ,VAD SKA JAG TRÄNA ?!


later :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - Fredag 17 nov 15:33


Av Ana Fryksmo - Torsdag 16 nov 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - Onsdag 25 okt 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - Söndag 24 sept 21:48


Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - Fredag 22 sept 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se