minus83kg

Alla inlägg under maj 2012

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2012 20:03

     

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2012 05:58

 


Kanske ska lyfta skrot ?!  ahhhhh jobbigt beslut :P

Av Ana Fryksmo - 20 maj 2012 05:46

tjingeling


Åh äntligen söndag och snart dags å jobba men när dagen e slut är det Ana helg och då är jag fri i ett par dagar,kan inte riktigt neka att det ska bli gött med lite ledighet. Mitt psyke är trött och vet att det bara är några veckor till semestern så den längtar dit riktigt mkt. Det är alltid så när semestern närmar sig ,dagarna blir långa och jag blir mkt tröttare än vanligt. Det innebär inte att jag är deprimerad eller nått,det är mera att jag har ett väldigt psykiskt ansträngande arbete och de tar väldigt hårt att vara pedagogisk men det är samtidigt väldigt roligt.
Det är ganska kul att jag har två arbete som är så lika men samtidigt skiljer sig helt,nåja kul eller inte så längtar jag till semeastern i vilket fall .


Idag har jag lite av ett Ilands problem ,VAD SKA JAG TRÄNA ?!


later :)

Av Ana Fryksmo - 19 maj 2012 21:29

tjingeling!!


Jag har jo börjat cykla allt mer den senaste tiden eftersom det är det logiska steget för mig då löpningen inte funkar så bra i stora mängder med mina slitna höfter. Jag tycker jo själv att jag är en kämpe som försöker hitta alternatriva lösningar så att jag kan urtvekla min träning trotts skadorna men så fick jag höra av gubbens morfar att han tycker att jag är fett långsam på min cyckel. Det stämmer att jag inte är någon speedy Gonsales men träning ger färdighet säger de. Blev lite down av att höra att jag e långsammare än en 83åring men det är bara sanning så det är bara att ta tjuren vid hornen och träna träna träna :P Himla tur att man har de äldre som kan ge en tips och råd, klart att jag tar till mig vad en gammal man som slitit hårt och tränat hårt hårt ett helt livhar att ge men det kanske kan sägas på mera peppande sätt kanske.


Så Bernt tack för råden :)


Nu ska jag njuta av en riktigt fet mma match mellan Jessica aguillar och Megumi fujji


later

ana

Av Ana Fryksmo - 18 maj 2012 22:22

 

Jag är inte bara en svettig Ana sm bara jobbar och tränar jag är även en privat person :)


God natt och söv sött

Av Ana Fryksmo - 18 maj 2012 16:35

tjingeling


Började dagen med fuktionell/styrketräning,kvinnorna hade otroligt mkt energi och utstrålade glädje så jag blev helt enkelt inspirerad av köra passet lite extra hårt.Det är en fantastisk känsla när man ser att allt arbete men lägger ner inför och under passen börjar löna sig. Idag fick jag se en massa självsäkra kvinnor som hade riktigt roligt och kämpade riktigt hårt. För 3 månader sen var det samma kvinnor som påstod att det var svaga och aldrig skulle ta sig genom mina pass men se där så fel de hade och så rätt jag hade som visste att de hade det i sig.


Pass nr två innebar cirkel styrka och på detta passet var de lite mer tränade kvinnorna,ja vad kan jag säga mer än att de rockade så hårt att min egen energi stärktes till tusen. Vet igentligen inte hur jag ska beskvriva med ord känslan under och efter dagen pass.


Så var det dags för min lite privata tid och den resulterade i ca 14kms cykeltur på 50min skön avslutning på dagens träning


later   

Av Ana Fryksmo - 17 maj 2012 17:31

tjingeling


Lite seg dag,träningsvärk från helvetet om mina ben men det är bara att bita ihop och se glad ut. Stack dock till gymmet och tränade i 70minuter. Körde biceps triceps traps,quads,stela marklyft, knäböj med vikter,axlar och handleds curl. J ag tyckte att träningen var jätte skojig trotts att där var nån störig typ och trotts att jag är så jädrans trött. Vi käkade middag på veggei gården och käka lite godis nu så blir det slacker time resten av dan


later

Av Ana Fryksmo - 16 maj 2012 18:05

tjingeling


Detta året måste ha varit det roligaste loppet på skit länge, för första så gjorde inte höftsmärtorna sig påminda så mkt och för det andra så var jag inte sjuk,ingen feber eller taskig förkylning. Jag hade nästan börjat tro att jag hade en förkylnings förbannelse över mig ..hahaha. Tyvärr är jag inte så snabb som jag en gång varit men skitsamma det viktiga är att jag hade kul och att det gick bättre än förra året,tyvärr så lyckades jag inte slå Andy då han slog mig med 2 sekunder men revangen kommer,det är snart malmö halv mara och då får jag en ny chans att slå honom :)


Bilderna la jag redan ut igår men var lite frossig efter loppet så jag pallade inte skriva något ,ah well det gick lika bra så här.


Dags för  "lilla mig " att göra mig i ordning inför kvällen Spinning pass som idag blir väldigt speciell :)
Alltid rolig att gå till jobb när man har världens roligaste jobb med världens bästa flickor <3


later   

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Ovido - Quiz & Flashcards