minus83kg

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

frågan

Av Ana Fryksmo - 18 juli 2012 05:45

God morgon


Vaknade tidigt med träningsvärk fast på överkroppen denna gång så jag kan inte besluta mig om jag vill dra till gymmet och köra kondition eller om jag vill skita i det helt enkelt. Känner mig både taggad och motiverad men samtidigt så vill jag bara chilla och ta det lugnt. Dagens Ilandspromblem :P

Jag får helt enkelt väcka Andreas och kolla vad han tänker göra,hehe :P. Det är dags att ge igen för alla gånger han väcker mig på morgonen..........................................
..........


 Återkommer med lösningen till mitt problem  


 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

18 juli 2012 07:22

hej. va roligt o hitta en medkrigare som tagit den "långa" vägen istället för bli tvingad till svält genom operation.

jag har själv gått ner (än så länge) cirka 75 kilo på 18 månader genom ändrad kost och träning. Jag krigar just nu med dom sista kilona för att komma ner i rätt bmi för att få igenom hud-operationen, men jag tänker så som du gjorde, att jag kommer att gå privat om jag inte fått rätt på det till hösten.

Huden som hänger gör mer ont att se än något annat, och det känns inte så kul att inte kunna se resultat riktigt (ja lite fåfäng får man vara hehe) för att huden är i vägen.

Kul och härlig blogg du har. Kriga på.

ha en bra dag

MVH Stamp-E

p.s droppa en kommentar hos mig om du vill köra ett länk-byte

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Ana Fryksmo

18 juli 2012 16:33

Tjingelin

Åh vad kul att du har hittat hit det ska bli spännande och följa din resa och jag hoppas innerligt att du får din operation utan klydd
Jag kan lova dig att hudreduceringen gjorde hela skillnaden. Har man kämpat så hårt så¨har man fan rätt att vara lite fåfäng :P

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se