minus83kg

Direktlänk till inlägg 19 juli 2012

skada?

Av Ana Fryksmo - 19 juli 2012 05:03

morrn!


Uppe med tuppen och packar träningsväska och fixar iordning maten,både det vi ska ha efter träningen och det jag ska ha med till jobbet. Fyller bad karet med hett vatten då min axel gör lite ont så får jag nock bada lite och smörja in den med  ormsalva eller nått. Jag blir lite rädd att det ska vara nån inflamation,har ingen lust med det då jag vill träna och det är jo svårt och få fina armar och axlar om axeln/skuldran är kass. Det gäller att vila över kroppen idag och se hur det känns imorrn,har jo inget att be för. Idag blir valet lätt och smidigt,efter jobb tränar jag med Jennie och det får bli benträning och kondtion. Men morgon träningen blir 25 minuters cykeltur  nu väntar det varma vattnet på mig


Later  

 
ANNONS
 
Stamp-E

Stamp-E

19 juli 2012 07:35

hej hej. Känner att jag vill svara här hellre än på min egen, så att du inte missar det :) du får gärna göra likadant.

du hade några frågor:

Ja önskemålen är 5 olika "problem-områden", men de två första jag önskar fixa är buken och Pseudogynekomasti. Sen är det ju under armarna, o tv andra ställen... men vi får se vad man kan få tiggt till sig hehe...

Just nu kör jag ren förbränning. Jag tränar måndag, onsdag och fredag och då kör jag högintensivt: 300 kcal cykel, 300 kcal crosstrainer och 500 kcal löpband med intervaller springa och snabb gång.

Jag har faktiskt inte hållt min vikt alls haha... Det har gått ner sakta men säkert oavbrutet... jag trodde det hade stannat upp för några veckor sedan, men sen så fick jag ett jätte-ras, som jag på något märkligt sätt gått upp igen veckan efter, så vi får se imorgon :D jag väger mig varje fredag morgon, och det kommer jag att göra tills huden är borta, sen så åker den vågen åt helvete hehe... jag vill inte hänga upp mig på vikten, nu gör jag det bara för att landstinget kräver en viss bmi, och tyvärr så får man ju tvinga sig att väga sig då....

Dessutom så ska jag börja köra styrketräning så fort jag är opererad (och läkt), så då blir vikten ännu mindre intressant....

mmmm, gbp är på tapeten, populär, och enligt min mening ALLDELES FÖR LÄTT ATT FÅ!!! Skandal... visst, jag förstår när du måste gå ner på grund av allvarliga hälsorisker som du löper omgående, men annars, nä fan, då får man ta det på andra sätt.... Problemet med gbp är ju att hjärnan inte hänger med på det sättet som det gör när du gör det själv genom träning och förändrad kost. Med gbp så tvingar du kroppen till svält, och många förstår inte att de kan efter kanske ett års tid faktiskt äta upp sig igen trots att de gjort operationen, och eftersom hjärnan inte följt med i processen så är vanan att bara trycka i huvet med fortfarande. och när väl matsäcken inte säger stopp lika fort längre, vips, välkommen to fat-ville again :D

jag håller oxå tummarna för att jag ska få igenom det snarast...

jag lägger till dig bland mina länkar, hoppas det är ok, och vill du göra detsamma så är det bara kul.

Ha en bra dag.

MVH Stamp-E

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se