minus83kg

Alla inlägg under juli 2012

Av Ana Fryksmo - 23 juli 2012 10:01

tjingeling


Måste ha varit sjukt trött igår kväll för jag somnade ifrån UFCn och idag vaknade jag vid nio tiden och hade kunnat fortsätta sova hela dan men det är lite meningslöst att sova bort en fin dag som denna.

Dessutom så måste jag bort till Hälsanshus och träffa ett par kollegor och planera inför hösteterminen,vi ska ha lite kurs för kvinnorna angående kost, träning,återhämtning och motivationen. Jag har då hand och motivationsbiten,det är inte så  lätt som det låter eftersom jag inte direkt är duktig på att skriva osv men med lite tålamod och jäklar annamaj så går allt,det är jo bara jag själv som ska läsa det,huvudsaken är att jag lyckas framföra motivationen och yttra mig på ett bra sätt. Jag kan inte neka att det är mkt roligare och lättare att motivera på passen än på möten men det är hela helheten som är viktig och mitt mål är att motivera mina medlemmar/kvinnor till att träna och leva ett hälsosamt liv.


Måste dra har lite jobb framför mig men jag återkommer :)


later   

Av Ana Fryksmo - 22 juli 2012 20:47

kvällens


Jag var ute inatt och kom hem sent stort misstag eftersom vi skulle hjälpa svågern att flytta,inte så jädra nice att vara trött då. Micke som svågern kallas har en katt och jag är då allergisk,vanligtvist så brukar jag aldrig reagera så starkt eftersom jag brukar ta allergi tabletter när jag vet att jag ska dit men eftersom han skulle flytta så ville jag inte bli ännu tröttare som jag blir av allergi piller,anaway mådde jag pisse dålig men kämpade på att bära och hjälpa till men jag var jätte ledsen för att jag trodde att jag skulle bli kass,gudarna måste tyckt om mig idag för jag bytte om då kläderna var fulla med katthår och gjorde en modig gärning och drog till gymet med Andy,inget att rekomendera dock.


Halleluja

Där vände ta mig fan allt,Snuvan försvann jag blev pigg och full med kraft tränade så jädra hårt och jag är så fruktansvärt nöjd med mig själv,det var skönt och smärtsamt så jag nästan började gråta,fy fan vilken kick ass kick det var. Jag kommer fan i mig att bli stark och så e det bara punkt slut!!!!!!


Igår tvingade jag andy att posa lite inför ett foto som jag bjuder på :P


P.S hittade äggvitor på flaska inne på willys :)



 


Av Ana Fryksmo - 22 juli 2012 09:41

Jag vara testar bloggappen


Freaking A!!!


Det är så jäkla roligt att jag fick appen till att funka,nu kommer det att bli fett mkt smidigare och så jag kan jag nörda loss med bilderna hur lätt som helst :)


Måste dra och hjälpa min svåger och flytta but ill be back

Av Ana Fryksmo - 21 juli 2012 16:50

   

Av Ana Fryksmo - 21 juli 2012 06:33

Morning


Då har jag fan sovit i över 11 timmar! Jag var helt slut igår men nu är det andra bullar nu e det dags för att dra till gymet för göra ett nytt försök och köra lite kardio och ryggträning me det beror helt och hållet på min axel,om den tillåter det. Det ska bli skönt att träna ihop med Andy.

Dags å dricka min PWO och köra träna skiten ur mig på gymmet


hörs sen

Av Ana Fryksmo - 20 juli 2012 16:38

Tbax


Åh nej träningen gick chip rätt åt pipan!
Drog jo till gymmet efter jobb för att jogga en timmen eller så men efter en halvtimmes tid mådde jag illa som tusan och fick helt enkelt ge mig och dra mig hemåt för att vila då jag var äckligt nära på att kasta upp. Jag är skit rädd för att jag ska bli sjuk det är jo tråkigt nog att min axel bråkar men jag oroar mig nog helt i onödan. Jag har haft lite av en stressig jobb dag och kvinno perioden är på G så det är förhoppningsvisst bara det som är problemet.


Jag ska uinte göra ett skvatt resten av denna dagen ska bara chilla och titta på tv,möjligen äta nått skräpigt

och hoppas på att jag mår bättre imorrn :)


later


veg

Av Ana Fryksmo - 20 juli 2012 10:53

 

Av Ana Fryksmo - 20 juli 2012 06:07

God Morgon


Då vart det jobbedags igen ja livet fortasätter i rätt riktning och målet just nu är att äta träna sova och börja om igen hehe mja annars blir det inga muskler. Planeringen fortsätter rocka och jag kämpar med mina tunga vikter eller ja målet är jo att de ska vara tunga iaf. just nu kör jag lite av en combo mellan jogg cykling och styrka fram till jag börjar jobba på hälsanshus igen i augusti. Gårdagens träning blev riktigt tung och rolig ,körde ben,mage och rumpa ,tränade ihop med min polare Jennie och det var riktigt kul då hon oxå tar sin styrträning på allvar även då vi inte träna riktigt samma upplägg. Idag kom straffet hehe träningsvärk på min glutus til max.


Nu måste jag ta min cykeltur


Återkommer senare :)


 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards