minus83kg

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2012

bläh

Av Ana Fryksmo - 14 augusti 2012 09:39

morningHar en skit dag! vaknade drog till gymmet kände mig svag och nere men jag antar att jag är övertrött och sovit kasst ingen kan väl vara på topp jämt. Oftast blir jag pepp när jag väl är på gymmet men idag känns det som mensvärk och som att allting suger så jag körde mitt pass men inget extra sedan cyklade jag hem och la mig igen,tur att jag är fri från jobb idag asså. Tryckte i mig lite c vitaminer och en kopp te sen tar jag mig en extra vilo dag imorrn. Hoppas jag att det räcker så. Jag är lite små nojig att bli sjuk,ska jo åka till växjo på söndag för topkonventionen och så ska jag slåss om fem veckor så jag behöver vara i form och träna och det går jo inte om man är sjuk.


Värsta case senario är att den där jävla depresionen spökar igen men jag vägrar låta den tränga igenom

.........................................hell no stay agway bitch!


  Jag överdriver säker bara,det är nog så att jag behöver en extra vilo dag ,det är bara så länge sen jag kände mig så slut tjock och svag ,så jag hade nästan glömt känslan :P


ah well ska inte plåga er med mera nedstämd läsning


later

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se