minus83kg

Alla inlägg under augusti 2012

Av Ana Fryksmo - 6 augusti 2012 05:37

Tjingeling :)


Då vart det dags att dra till gymmet och idag har vi bröst och triceps med bänkpress i fokus,längtar tills vi sätter i gång,kan inte komma dit fort nog.


Gårdagenspass blev det ryggträning och biceps med fokus på marklyft


Marklyft

lastdrag

kabelrodd

lastdrag med v handtag

hantelrodd

lat pushdown

biceps Curl med stång


Så här såg mitt pass ut igår :)


Nu måste jag ta min drink och dra till gymmet för nu e det BRÖST som gäller

Av Ana Fryksmo - 5 augusti 2012 08:53

Morning


Gårdagens tränings pass blev ett monster pass och knockade ut mig lite eftersom det var så varmt ute men men jag överlevde så vi bestämde oss för inte va ute e det fina vädret igår.


Drog till hemmakväll och hyrde tre filmer  som är gjorda av Liza Marklunds böcker om kriminal repporten Annika Bengtsson. Jag älskar hennes böcker så då blev det givet att jag gillade filmerna.

Det var riktigt skönt att ha en hemma kväll och käka prottepannkakor,frukt och glass och bara slöa till filmerna.


Idag blir det andra bullar dock,dagen börjas så klart med gymmet,ska testa ett nytt schema Jim Wendler 5-3-1 som är ett styrkeschema fast vi tänker göra det med lite av en bodybuildar twist. Mitt mål är ju att bli stark men jag vill förståss ha lite muskler oxå.


 Det blir en cykeltur till lomma hänga med brorssan och hans familj och i kväll går vi alla på cirkus. Lite sött för Andy har aldrig varit på cirkus så han tycker nästan att det är mer spännande än brorsdottern Paula.


ne nu e det slut på slöande måste dra mig till gymmet  yeah  !!!!


later sötisar   

Av Ana Fryksmo - 4 augusti 2012 10:05

tjoho


Dags att göra vid sig, ta cykeln och bege sig till katrinelund för nu jäklar i din lille låda är jag motiverad till tusen,igår marka jag 92,5 och det är jo ett steg närmare till 105,5 än vad jag nånsin har varit,det är ganska skönt att Andy är med när jag kör tungt då han är rutinerad och har bra koll på min hållning och sånt. Jag har tränat i många år själv men man kan jo ändå göra fel och skada sig. Jag kör så säkert jag kan men jag måste jo nå mina drömmar och mål så lite risker får man ta på vägen,hela livet är jo en risk!


 Idag blir det dock inga markllyft utan mera bröst, axlar och triceps så det blir bland annat två av mina favorit övningar bänkpress och militär press men tro mig det kommer att tufft men jäkligt kul :)


Nu har jag druckit min Pwo drink så jag måste dra


later sötisar



Av Ana Fryksmo - 3 augusti 2012 08:02


 

Av Ana Fryksmo - 2 augusti 2012 11:04

tjingeling


jag har sovit i evigheter och känns som att jag hade behövt sova lite till men men man måste ju jobba lite ibland oxå så det är bara till att bita ihop och se glad ut med tur i oturen  jobbar jag kväll så fick lite sov morgon iaf. Det är vilodag från gymmet idag så det får blir vardags motion som man jo behöver som mest och oftast .


Igår blev det tokigt med träning då jag körde i ca 80 min på gymet cyklade i två timmar och simmade i en halvtimma,(simmar tant simm) så idag är den här lilla damen trött men nöjd.


Det var inte igentligen tänk att jag skulle göra mer än gymet men jag man blev erbjuden och hänga med på cykel tur och sån träninsslampa som jag kan vara så tackade jag jo klart inte nej.

Sen ville blondie simma så tänkte jag att det kunde va lite skönt för min kropp att avsluta  i vatten så jag hängde på till akvan. Ni som har missat det så ska jag träna upp min simning ,jag kan inte kråla :(

Det är nödvändigt om jag ska kunna göra klassikern i framtiden. Blondi ska hjälpa mig med simmningen och jag henne med motivationen och viktminskningen. Detta är jo en win win lösning för oss båda :)


later dudes   


 

Av Ana Fryksmo - 1 augusti 2012 09:40

yo!!! :)

Ryggen! 


Jaa vad kan jag säga mer än att det här är min svagaste punkt men jag är mkt motiverad till att bli fett fett stark så det är bara att kämpa på man kan jo inte bara träna as kuliga övningar jämt som marklyft,militärpress och bänkpress tyvärr................ hehe.

Nå väl nu vet ni det, shit asså jag har gjort två erkännanden idag, att jag har en svag rygg och att jag ser mer död ut än levande kl 5 på morgonen. Det som får mig att plåga mig själv med uppstigning i gryningen är att träning är jäkla kul att jag får spel och så fort min fot sätts på gymet så vänder tröttheten dessutom  tycker jag att det är det roligaste som finns och ända sen ivåras ser jag en liten förändring var dag och det trigar igång mig. Tanken på att jag ska bli äckligt stark får mitt hjärta att pumpa riktigt hårt av spänning, bara visualiseringen på hur mycket mer uthållig min kropp kan bli får min hjärna till att explodera av exaltering............. haha :P


Som ni ser så börjar mitt självförtroende att växa och därmed mina mål och självmedvetehet och till min fördel så är jag en etrig och envis malmöit,mål jag sätter mål jag spräcker alltså jag accepterar inga misslyckande jag kan helt enkel inte misslyckas med nått som jag verkligen vill men jag är också realistisk och medveten att smakar det så kostar det. Man måste kämpa och det hårt för att nå sina mål för ingen annan kan göra det åt en.

Har jag lyckats gå ner över 80 fucking kg och  övervinna en värsting depression utan en massa piller så fixar jag fan i mig att bli stark!!!!


Det bästa är att jag har hela livet på mig att nå mina drömmar och mål :)


Rent apropå


Alla de här människorna som bara klagar på dig att du är för fet,för mager för biffig hur fan ser de själva ut vad gör de själva för att må bra,att det gnäller och klagar beror mer på att mår dålig själva tror jag. Jag har några i min omgivning som bara gav mig negativt under min fetma period och sen var det inte bra under min viktminsknings period och nu jävlar i det duger det inte heller för jag ser ju u som en man,muskler är jo inte fint på en kvinna liksom. <<< så här tycker jag jag lev och låt leva!!

Har man folk kring sig som dra ner en så får man bestämma sig för att ignorera deras kritik eller helt enkelt bryta kontakt ett tag.


Men nu e det dags att cykla till lomma och hänga med lite slälkt och vänner!!



Kan jag så kan du!!


Styr världen och låt inte världen styra dig!


later sweatis   

Av Ana Fryksmo - 1 augusti 2012 07:13

Här har ni den nakna sanningen om hur jag ser ut innan gymmet på mogonen :p
Tur att det vänder på gymmet :-)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Hälsa


Skapa flashcards