minus83kg

Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Funktionell fredag

Av Ana Fryksmo - 21 september 2012 13:30

Äntligen fredag!!


Då vart det fredag och dags att köra två pass i funtionellträning/styrka på hälsans hus, tyvärr är jag missnöjd som fan med plattan så ikväll får jag sätta ihop en ny mindre rolig jobb vill jag lova.

Det som är en liten utmaning är att damerna från mitt första pass som börjar tio inte direkt kan så mkt svenska då de kommer från skolan och har inte inte bott här så länge men det ska jo härma mitt kroppspråk så det brukar gå jätte bra och de brukar vara jätte duktiga. Det flesta kvinnorna på mitt morgon pass har aldrig direkt sysslat med träning och gympa,de har inte haft gympa i sina hemländer och har aldrig direkt behövt engagera sig i motions frågan.

Men nu så får de träna och får vara sig själva och alla e där på samma vilkor inga slöjor och bara kvinnor  och de flesta tycker att det är roligt och förstår att de orkar mer och blir piggare och får dessutom starkare kroppar.


Det jag älskar med mitt jobb är att jag älskar utmaningar och jag tycker att det är otroligt roligt att se resultaten på dessa kvinnors hårda arbete för att få en friskare kropp,det känns skit kul att kunna träna folk från början liksom och det är helt fantstiskt att se så stora förändringa folk kan göra på så kort tid. Självklart är där en och annan som är tränad eller har haft gympa i skolan men majoriteten har det inte. Vårt mål är att få ner överviktsproblematiken och föjdsjukdommar som följer med den men även att de får den sociala biten som man jo får på passen. Att se träffa andra människor är oxå en viktig bit i hälsan och minskar bland annat depressions risken.


Egen träning


Ikväll då jäklar i din lille låda ska jag till gymmet och hell yeah ............................. Marklyftsdag !!!

Ah jag är så glad så jag hoppar och skuttar det är min favvodag, älskar marklyft måste vara det roligaste jag vet efter möjligen sparring och en bra fight i ringen då. Dags att ladda på med  kreatin då kroppen legat i vila från den ett tag. lite trist att under deffen men nu har jag bestämt så här så jag får vara lite snäll och tålmodig gällande deffen för jag kommer  att samla på mig vätska  men det får det vara värt :)


dags å chilla


later sötisar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ana Fryksmo - 17 november 2017 15:33


Av Ana Fryksmo - 16 november 2017 22:46

Är fett trött,måste sova ,behöver gå up 05 me jag känner mig stressad av nån jävla anledning,sov hjärnan vill inte men kroppen vill inget hellre. så jävla suget bättre lycka till er med sömnen sov sött :* ...

Av Ana Fryksmo - 25 oktober 2017 21:42


tjingelingen jag antar att jag har bloggat så länge så jag har inte så mkt att skriva om . Träningen går hyfsat bra men vikt situationen går mindre fint ah well det är bara å kämpa vidare trevlig kväll finisar :) ...

:)

Av Ana Fryksmo - 24 september 2017 21:48

Wassup Dagen bjöd på axel och rygg träning och en liten promenix på spillepengens rekreations område med maken och svågern Go döndag och lycka till med träningen ...

Av Ana Fryksmo - 22 september 2017 06:44


Hola Äntligen mår jag lite bättre,jar varit så jäkla förkyld och trött men nu ser det att gå mot bättre tider. Motionen idag får helt enkel blir att cykla till och från jobbet. Önskar er en frisk och trevlig fredag Kramiz ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ minus83kg med Blogkeen
Följ minus83kg med Bloglovin'

Hälsa


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se